32 yaşındayım. Çocukluktan beri oyun oynarım. (2003 yılından beri.) Aşağıdaki oyunların yapılmasını isterim. 2003'lü yılları özlüyorum. Ne varsa eskilerde var. Peki sizin yapılmasını istediğiniz veya çıkmasını beklediğiniz oyunlar var mı? Neler?

002.webp

001.webp

32 yaşındayım. Çocukluktan beri oyun oynarım. (2003 yılından beri.) Aşağıdaki oyunların yapılmasını isterim. 2003'lü yılları özlüyorum. Ne varsa eskilerde var. Peki sizin yapılmasını istediğiniz veya çıkmasını beklediğiniz oyunlar var mı? Neler?

Eki Görüntüle 111224

Eki Görüntüle 111225

Abim de 30 yaşında bir oyuncu, sık sık eski oyunları özlediğinden bahsediyor. Çıkmasını beklediğim oyunlar Mafia ve Witcher, GTA 6'nın 2025'te çıkacağını sanmıyorum.

2000'in başında okulumun bilgisayar sınıfındaki Windows 95/98'li bilgisayarlarını kullanırken tanıştığım o harika oyun... Masaüstü kısayolunu diskete atınca yüklediğimi sanıp evdeki bilgisayara aktarmaya çalıştığım oyun... Bilgisayar derslerinin son 15 dakikasında hocaya yalvarıp arkadaşlarla multiplayer keyfi yaptığımız oyun...

Kimseyi beklemedim Half-Life 3'ü beklediğim kadar. :(

Eki Görüntüle 111224

Eki Görüntüle 111225

Resident Evil 9'u ve GTA 6'yı bekliyorum hocam. Ayrıca Resident Evil 5-6 remake ya da yeniden yapımları iyi olur. Outlast 3 güzel olur. Normalde daha fazla varda aklıma bunlar geliyor.