Deniyorum şu an, PC kendini yeniden başlatıyor. Klavye mouse ışığı ve monitör yanmıyor şu an. Bayağı uzun sürdü nedense.

XMP kapatmadım bu arada, direkt 3200'den 3600 yaptım. Kaydettim ama bir hareket yok şu an. Kasa çalışıyor lakin klavye mouse ışığı ve monitörde görüntü yok.

Deniyorum şu an, PC kendini yeniden başlatıyor. Klavye mouse ışığı ve monitör yanmıyor şu an. Bayağı uzun sürdü nedense.

Açılmazsa, ya CMOS reset ya BIOS pilini çıkarıp bekleyip geri takın. Sadece asuslarda mı var bilmiyorum fakat çok sevdiğim bir özellik olan failsafe'i de kullanabilirsiniz. Sistemi 4 kere açıp geri kapayıp son kez açın, kendi kendine kapanıp birkaç kere geri açılıp kendini güvenli moda alacak. Hiç uğraşmadan BIOS'a gireceksiniz.

Açılmazsa, ya CMOS reset ya BIOS pilini çıkarıp bekleyip geri takın. Sadece asuslarda mı var bilmiyorum fakat çok sevdiğim bir özellik olan Failsafe'i de kullanabilirsiniz. Sistemi 4 kere açıp geri kapayıp son kez açın, kendi kendine kapanıp birkaç kere geri açılıp kendini güvenli moda alacak. Hiç uğraşmadan BIOS'a gireceksiniz.
BIOS pilini çıkartayım, açılmadı çünkü pc.