Zeref
Yetkin
- Makaleler
- 1
Direkt 3600MHz'de sistemi açmaya çalıştığınızda açılıyor mu?
Hiç denemedim hocam, manuel olarak BIOS üzerinden 3600 yapmayı deneyeyim mi?Direkt 3600MHz'de sistemi açmaya çalıştığınızda açılıyor mu?
Tabii.Hiç denemedim hocam, manuel olarak BIOS üzerinden 3600 yapmayı deneyeyim mi?
Tamam bir dakikanızı alacağım.
Evet BIOS'tan frekans ayarladıktan sonra program üzerinden zamanlamaları gerçek zamanlı değiştirebiliyorsun.Hiç denemedim hocam, manuel olarak BIOS üzerinden 3600 yapmayı deneyeyim mi?
Evet BIOS'tan frekans ayarladıktan sonra program üzerinden zamanlamaları gerçek zamanlı değiştirebiliyorsun.
Deniyorum şu an, PC kendini yeniden başlatıyor. Klavye mouse ışığı ve monitör yanmıyor şu an. Bayağı uzun sürdü nedense.
BIOS pilini çıkartayım, açılmadı çünkü pc.Açılmazsa, ya CMOS reset ya BIOS pilini çıkarıp bekleyip geri takın. Sadece asuslarda mı var bilmiyorum fakat çok sevdiğim bir özellik olan Failsafe'i de kullanabilirsiniz. Sistemi 4 kere açıp geri kapayıp son kez açın, kendi kendine kapanıp birkaç kere geri açılıp kendini güvenli moda alacak. Hiç uğraşmadan BIOS'a gireceksiniz.
Evet BIOS'tan frekans ayarladıktan sonra program üzerinden zamanlamaları gerçek zamanlı değiştirebiliyorsun.