troken

Başarılı
Bu fan hızı ve sıcaklıklar neden bu kadar fazla? Kart'a servis tarafından 28 Mayıs günü termal macun değişimi yapılmıştı. Yeniden garantiye göndereceğim değişim yapılmasını isteyeceğim sizce yaparlar mı? 3333 RPM ne demek uçak motoru mu bu? Ne saçma iştir.
Oyun: PUBG
Çözünürlük: 2560x1440

Ekran görüntüsü 2025-08-09 233616.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen kilosu 100 liralık markasız termal macun sürdüler ve pump out yaptı. Hotspot felaket zaten. Türkiye'de hangi macunu kullanmasını bilen bir servis yok. Hepsi ya milat öncesi kalan MX-4 sürüyor ya da daha kötüsünü.

Bu fan hızı ve sıcaklıklar neden bu kadar fazla? Kart'a servis tarafından 28 Mayıs günü termal macun değişimi yapılmıştı. Yeniden garantiye göndereceğim değişim yapılmasını isteyeceğim sizce yaparlar mı? 3333 RPM ne demek uçak motoru mu bu? Ne saçma iştir.
Oyun: PUBG
Çözünürlük: 2560x1440

Eki Görüntüle 171699
Kasanızın hava akisi iyi mi? Serviste macun vs ne kullanıldı bilginiz var mı?

Muhtemelen kilosu 100 liralık markasız termal macun sürdüler ve pump out yaptı. Hotspot felaket zaten.
Bu hatayı yaptılar ise değişim yapsınlar karta ya.
Kasanızın hava akisi iyi mi? Serviste macun vs ne kullanıldı bilginiz var mı?
Lian Li Lancool III. Hayır yok. Sadece bu yazılmıştı;
Ürününüze yapılan işlem aşağıdaki gibidir. Isınma sorunu termal macun değişimi yapılarak sorun giderilmiştir. Ürün ile beraber size gönderilen formda yetkili servisin yapmış olduğu işlemler yazmaktadır.

TERMAL MACUN YEN GENEL TEM YAPILDI EKRAN KARTININ BÜTÜM PORTLARINDA GÖRÜNTÜ ALINDI. WİNDOWS ORTAMINDA

FURMARK/3DMARK/VALLEY TESTLERİ YAPILDI ISI.FPS.SES TESTLERİ YAPILDI HERANGİ BİR SORUN GÖRÜLMEDİ.

Bu hatayı yaptılar ise değişim yapsınlar karta ya.

Lian Li LANCOOL III Hayır yok.

Hocam kendilerinden rica edin işte ben kendi macunumu göndermek istiyorum mümkün müdür vs diye. Baska bir yontem olarak kartın ustundeki garanti etiketleri var mi yoksa direkt yenilemeden mi yolladılar?

Gecenlerde bi arkadasa yardimci olmustum onun da macun puding gibi heryere yayılmış onu da servis yapmış sizinki de öyle olmuş olabilir belki her zaman kendi bakımını kendim yaparım el beceriniz yoksa yapmak zorunda değilsiniz tabii imkan varsa kendiniz yapın hocam.

Hocam kendilerinden rica edin işte ben kendi macunumu göndermek istiyorum mümkün müdür vs diye. Baska bir yontem olarak kartın ustundeki garanti etiketleri var mi yoksa direkt yenilemeden mi yolladılar?

Gecenlerde bi arkadasa yardimci olmustum onun da macun puding gibi heryere yayılmış onu da servis yapmış sizinki de öyle olmuş olabilir belki her zaman kendi bakımını kendim yaparım el beceriniz yoksa yapmak zorunda değilsiniz tabii imkan varsa kendiniz yapın hocam.
Garanti etiketleri göndermeden önce bu şekildeydi.
IMG_20250810_001032.webp

Geldiği gün bu şekilde sadece P etiketi ile gönderdiler neden?
IMG_20250810_001004.webp

Bu şekildede macun akmıştı.
IMG_20250402_131222_1743589741667.webp

Ve bu konuda bulunan vida düşmüştü hala vidayı takmadan kullanıyorum.

Garanti etiketleri göndermeden önce bu şekildeydi.
Eki Görüntüle 171703
Geldiği gün bu şekilde sadece P etiketi ile gönderdiler neden?Eki Görüntüle 171704
Bu şekilde de macun akmıştı.Eki Görüntüle 171706
Ve bu konuda bulunan vida düşmüştü hala vidayı takmadan kullanıyorum.

Hocam o p D W servisler arasi bir şey olabilir zaten elinizde form sonuç vesaire var sorun yasamazsiniz. Vidaya baktım da bir şey olmaz ondan arka o HDMI baglantisinin oldugu yerle PCB'yi sabitleyen yer orasi. Macunu goremedim ama.

Hocam o p D W servisler arasi bir şey olabilir zaten elinizde form sonuç vesaire var sorun yasamazsiniz. Vidaya baktım da bir şey olmaz ondan arka o HDMI baglantisinin oldugu yerle PCB'yi sabitleyen yer orasi. Macunu goremedim ama.
Napmalıyım hocam? Kartı değiştirmeleri için 1 kez garantiye gitti. 2'nci kez gittiği değişim olmuyor mu?