Marka politikalarını bilmiyorum, Lenovo'da 3 defa gidince sıfırı ile degisiyor.
Servis Endeks hocam gönderirken de kargo ücretini ben ödemiştim.
"Kargo ücretini gönderen taraf ödemektedir; arızalı ürünü gönderirken siz, sağlam ürününü gönderirken biz ödemekteyiz."
Vida düştükten sonra 14 Mayıs'ta mail atmıştım;
Net sorum şudur:
"Bu kadar açık bir servis hatası ortadayken neden değişim süreci başlatılmıyor ve neden ikinci kez tüm masraflar bana ait oluyor?"
Yanıt'ta;
"Ürünün yetkili servisi Gigabyte TR olduğu için tarafımızdan değişim süreci başlatılamamaktadır. Ürünün tamir/test işlemleri yetkili servis tarafından yapılmaktadır ürün gönderimi için tarafınıza arama gerçekleştireceğim."
Arama da karşı ödemeli onlar ödeyeceklerini söylemişlerdi.
Kartı göndermedim. Şuanda bu şekilde. Değişim istiyorum ondan dolayı.

Servis Endeks hocam gönderirken de kargo ücretini ben ödemiştim.
"Kargo ücretini gönderen taraf ödemektedir; arızalı ürünü gönderirken siz, sağlam ürününü gönderirken biz ödemekteyiz."
Vida düştükten sonra 14 Mayıs'ta mail atmıştım;
Net sorum şudur:
"Bu kadar açık bir servis hatası ortadayken neden değişim süreci başlatılmıyor ve neden ikinci kez tüm masraflar bana ait oluyor?"
Yanıt'ta;
"Ürünün yetkili servisi Gigabyte TR olduğu için tarafımızdan değişim süreci başlatılamamaktadır. Ürünün tamir/test işlemleri yetkili servis tarafından yapılmaktadır ürün gönderimi için tarafınıza arama gerçekleştireceğim."
Aramada karşı ödemeli onlar ödeyeceklerini söylemişlerdi.
Kartı göndermedim. Şu anda bu şekilde. Değişim istiyorum ondan dolayı.

Durum soyle ornegin İtopya'dan aldınız servis endeks ama asıl servis Gigabyte Türkiye. Muhattabınız tam ortadaki yani endeks. Burada Degisimi Gigabyte verir hocam burada yazılana gore endeks degil. Tekrar gondermeyi deneyin red gelirse hakem heyetine basvurun hocam verdikleri rapor ve cevaplarla test sonuclarıyla beraber lehinize karar cıkma ihtimali yuksek.

Durum soyle ornegin İtopya'dan aldınız servis endeks ama asıl servis Gigabyte Türkiye. Muhattabınız tam ortadaki yani endeks. Burada Degisimi Gigabyte verir hocam burada yazılana gore endeks degil. Tekrar gondermeyi deneyin red gelirse hakem heyetine basvurun hocam verdikleri rapor ve cevaplarla test sonuclarıyla beraber lehinize karar cıkma ihtimali yuksek.
THH'de %100 lehime karar çıkar bu arada. Servis hatasıda var vida düştü. Bunu yapmamaları lazım.

Yaparım hocamda. Değişim yapsınlar garanti ne işe yarıyor o zaman.

Bizim ülkede hiçbir işe yaramıyor maalesef. Servisler sağ olsun baştan savma işler yapmaya devam ediyorlar. Servisin iş görebileceği tek nokta yeni gelen kartın probleme sahip olması olur.

Bakımı herhalde mahalle bilgisayarcısı daha iyi yapar. :D

THH'de %100 lehime karar çıkar bu arada. Servis hatasıda var vida düştü. Bunu yapmamaları lazım.

Başvurmaktan zarar gelmez, aksine faydası bile olabilir.

Diğer konuda belirtiğin o içinden vida çıktığı zaman neden servise geri göndermediniz? En sağlıklısı o ilk zaman da onlara göndermeniz olabilirdi.

Türkiye'de garanti bir ise yaramiyor Apple ve bazı markalar disinda.

Apple'a çok güvenmezdim ben yine de :D.