Bütçe
35.000-40.000 TL

Uyuyan Sincap

Üstün
Arkadaşlar selam,

Ben seneye staja gideceğim ve yaklaşık 35-40k kadar bir oyuncu laptop bütçesi ayırabilirim. Üniversite için. Aradığım özellikler:
İyi bir panel olması lazım. Film izlemeye bayılan biri olduğum için ve hikayeli oyun seven biri olduğum için mümkünse paneli güzel olsun.
Isınma tarafında stant kullanabilirim ama yine de Casper G770 gibi sucuk pişirmeyeyim. Teknik servis tarafı sıkıntılı olmasın. Parça yükseltmeye müsait olsun. Mesela HP Victus 16 modeli 1 tane depolama slotuyla geliyor o da dolu oluyor.

Herkes ayrı öneri yaptığı için 1 sene önceden konu açıyorum. Zamanım oldukça Cihaz TV üzerinden test videolarını izleyeceğim ancak sizin yorumlarınızı da almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

İncelenebilir.

Laptop piyasası çok değişken, bugün olan yarın yok alacağın vakit aç derim. Şu an beğeneceğin bir model %100 1 yıl sonra olmayacak o kadar emin olabilirsin.

Laptop piyasası çok değişken, bugün olan yarın yok alacağın vakit aç derim. Şu an beğeneceğin bir model %100 1 yıl sonra olmayacak o kadar emin olabilirsin.

Yani ben laptop markalarının iyi ve kötü özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum. Çoğu firma minimum 20 yıldır seri olarak laptop üretiyor. Bu forumda illaki laptopları bilen kişiler vardır. Hangi markaları araştırmamalıyım yani direkt elemeliyim. Mesela Monster Abra, Casper Excalibur g770. Victus 16 harici ürünler vs vs. Hani en azından hangileri daha başarılı daha başarısız onları söyleseniz yeter.

Casper Nirvana kullandım HDD arızası, ısınma sorunu, ekran kartı yanması bir de üzerinde hatalı Windows 8.0 sürümü derken pek beğenemedim. Araştırdığım modeller Lenovo, Hp Victus 16, Acer Nitro 16, Nitro 5, ASUS ROG, TUF, Excalibur G870, Monster Tulpar. Bunları şu an inceliyorum.

Excalibur'u internette aratsan kendi kendine elersin.

Monster'ın Tongfeng(Orta kalite),
Msi(Anlarsın) bir de Clevo(Kötü) kasaları var. O kadar parayı bu markaya emanet etmeni önermem.

TUF'a fazla ısınıyor deniyor ama fazla bilgim yok.

Öbür laptoplarla ilgili kötü bir şey duymadım fakat almadan önce buraya bir konu açman çok iyi olur.

Excalibur'u internette aratsan kendi kendine elersin.

Monster'ın Tongfeng(Orta kalite),
Msi(Anlarsın) bir de Clevo(Kötü) kasaları var. O kadar parayı bu markaya emanet etmeni önermem.

TUF'a fazla ısınıyor deniyor ama fazla bilgim yok.

Öbür laptoplarla ilgili kötü bir şey duymadım fakat almadan önce buraya bir konu açman çok iyi olur.
İşte forumda insanlar çok kararsız kalıyor. Kimisi Acer al geç diyor, kimisi acer ile tufu aynı anda aldık acer bozuldu tuf hala sağlam diyor. Kimisi tuf yanıyor diyor, kimisi acer sesli çalısıyor ve paneli kötü diyor. Hp victus 16 hoşuma gitti, 70 lik batarya ve düşük ısısı ile ama o da kötü bir panele ve yükseltilemeyen depolamaya sahipmiş. Hani depolamayı hallederiz de panel benim için neredeyse 1. öncelik. Cidden çok kötü değilse victus inceleyebilirim. Asus rog strix ise 50k dan başlıyor ona bütçe tarafım sıkıntı. Msi ise düşük watt veriyor 45 watt falan. Ben ne alacam ey ahali.

Ben zaten temizliği kendim yaparım illede ömür boyu bakım garantisi istemez.

O piti piti karamela sepeti mi yapayım?

İşte forumda insanlar çok kararsız kalıyor. Kimisi Acer al geç diyor, kimisi acer ile tufu aynı anda aldık acer bozuldu tuf hala sağlam diyor. Kimisi tuf yanıyor diyor, kimisi acer sesli çalısıyor ve paneli kötü diyor. Hp victus 16 hoşuma gitti, 70 lik batarya ve düşük ısısı ile ama o da kötü bir panele ve yükseltilemeyen depolamaya sahipmiş. Hani depolamayı hallederiz de panel benim için neredeyse 1. öncelik. Cidden çok kötü değilse victus inceleyebilirim. Asus rog strix ise 50k dan başlıyor ona bütçe tarafım sıkıntı. Msi ise düşük watt veriyor 45 watt falan. Ben ne alacam ey ahali.

Ben zaten temizliği kendim yaparım illede ömür boyu bakım garantisi istemez.

O piti piti karamela sepeti mi yapayım?
Hangisi daha fiyat performans ise onu al. Güvenilen bir marka ise yansa da çökse de garanti kapsamında tamir ederler, her markadan hatalı ürün çıkabilir. Laptoplarını beğen, liste yap, buraya yaz, inceleyelim.