can3540

Gelişen
Herkese merhaba 4k yüksek Hz değerine sahip OLED panelli bir monitör arıyorum. 35.000-45.000 TL civarlarında var mıdır böyle bir monitör?

Oled ekranlarda yazı okuma sorunu var diye biliyorum. Soluklar. Eğer paneller bu sorunu aştı ise alın. Yoksa almayın.

aynı özelliklere sahip samsung odyssey g8 oled modeli monitöre bakmıştım aslında ama parlaklığının çok yetersiz olduğu gibi bir çok olumsuz yorum görüp vazgeçmiştim bunlardada var mı bu tarz sorunlar hocam ?

Oled ekranlarda yazı okuma sorunu var diye biliyorum. Soluklar. Eğer paneller bu sorunu aştı ise alın. Yoksa almayın.

Samsung 31.6" Odyssey OLED G8 LS32DG802SUXUF 0.03 Ms 240 Hz (HDMI+DP) Pivot Gaming Monitör

bu monitöre bakmıştım ama sizin gibi yazan ve parlaklığının çok az olduğunu rahatsız ettiğine dair bir çok yorum görüp bu modelden vazgeçmiştim bu tarz sorunlardan ayrılan bir monitör yok mu ?

teşekkürler inceleyeceğim

aynı özelliklere sahip samsung odyssey g8 oled modeli monitöre bakmıştım aslında ama parlaklığının çok yetersiz olduğu gibi bir çok olumsuz yorum görüp vazgeçmiştim bunlardada var mı bu tarz sorunlar hocam ?

Samsung 31.6" Odyssey OLED G8 LS32DG802SUXUF 0.03 Ms 240 Hz (HDMI+DP) Pivot Gaming Monitör

bu monitöre bakmıştım ama sizin gibi yazan ve parlaklığının çok az olduğunu rahatsız ettiğine dair bir çok yorum görüp bu modelden vazgeçmiştim bu tarz sorunlardan ayrılan bir monitör yok mu ?

teşekkürler inceleyeceğim
Hocam bir üretici firma bu sorunu aşmış diye duydum ama hatırlamıyorum. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.

alienware in 360 lık oledini kullanıyorum.Yazı okuma problemi olede özgü bir sorun onu çözemediler ve çözemezler diye düşünüyorum onun dışında oled yanığı vs problemleri çok çok nadir durumlarda ortaya çıkan bir problem haline geldi.Eğer okunurluk konusunda pek problem etmeyecekseniz Oled alınabilir ve alienware 4k curved 165 hz ve msi arkadasın attığı ürünü tavsiye edebilirim.Bütce 55 civarına çıkabilirse de msi modelinin 4k 240 versiyonu var ona bakabilirsiniz.

O sorun woled panellerde var qd-oledlerde yok.

hangisini önerirsiniz hocam veya ikisinden birini önerir misiniz ?

Amazonda buda var mış hocam,hem amazon satış sonrasında daha yardımcı oluyor.

50K bandına çıkacaksanız başka da önerebilirim ? Attığınız MSI 52K olduğundan söylüyorum.