Bütçe
35.000-40.000 TL

glados 3

Yetkin
Yer
İstanbul
Öncelikle günaydınlar. Ben 16 yaşında liseye gidiyorum ve kendi harçlıklarımla para biriktiriyorum. Şubat-Mart 2027 gibi elimde büyük ihtimalle 35-40 bin arası bir para olacak ve telefon değiştireceğim. Aklımda olan modelleri tek tek yazacağım aşağıya 2027 yılından itibaren kullanılabilecekleri söyler misiniz en az 2 yıl falan götürür mü tarzı ve oyunda veya kamerada vs vs.

1- Samsung Galaxy S22 Ultra
2- Samsung Galaxy S23 Ultra
3- iPhone 12 Pro Max
4- iPhone 13 Pro Max
5- Xiaomi 15T Pro

Sizce hangisi 2027 yılından itibaren almak mantıklı olur ve beni 2 yıl götürür? Oyun oynuyorum bu arada oynadığım oyun başta mobil Legends falan. Ayrıca kamerasıda önemli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu listeden en mantıklısı 15T Pro . Bütçe artarsa S25 öneririm.
Oyun ağırlıklı ise POCO X8 Pro Max veya POCO F8 Pro ama kamera yönünde çok iyi bir beklentiniz olmasın.
15T Pro veya S25 alırsanız sizi rahat 5-6 sene götürür.

Bu konuyu o zaman açmalısın, arada yeni nesiller gelecek ve tüm piyasa değişecek.

Ultra serisi telefon bakma bu arada. Aynı fiyatta daha yeni nesil Plus serisi alırsın. Ultra kamera-kalem harici çok bir şey sunmuyor, nesil düşmeye değmez. Samsung dışı Android de bakma, yazılım destek ömründen gol yersin.

iPhone 12 ve 13 Pro Max versiyonu bile olsa bence alınmaz. Artık neredeyse 4-5 nesil eski telefonlar oldular. Senin bütçene uygun daha güncel telefonlar tercih etmeni tavsiye ederim. Maalesef iPhone bu bütçelerde mantıklı değil.

Öncelikle günaydınlar. Ben 16 yaşında liseye gidiyorum ve kendi harçlıklarımla para biriktiriyorum. Şubat-Mart 2027 gibi elimde büyük ihtimalle 35-40 bin arası bir para olacak ve telefon değiştireceğim. Aklımda olan modelleri tek tek yazacağım aşağıya 2027 yılından itibaren kullanılabilecekleri söyler misiniz en az 2 yıl falan götürür mü tarzı ve oyunda veya kamerada vs vs.

1- Samsung Galaxy S22 Ultra
2- Samsung Galaxy S23 Ultra
3- iPhone 12 Pro Max
4- iPhone 13 Pro Max
5- Xiaomi 15T Pro

Sizce hangisi 2027 yılından itibaren almak mantıklı olur ve beni 2 yıl götürür? Oyun oynuyorum bu arada oynadığım oyun başta mobil Legends falan. Ayrıca kamerasıda önemli benim için.
Android tarafında arkadaşların dediği gibi S25 iyidir. 2.El iPhone 15 falanda bulunur o fiyatlara. Ben 39K'a almıştım herşeyinden memnunum.