Bütçe
40000'i aşmayacak şekilde

jaimelannister

Üyecik
Hocam Victus genel olarak sıkıntılı bir model özellikleri iyi diye almanızı tavsiye etmem. Garanti bitimine doğru çok uğraştırıyor.

Hocam Victus genel olarak sıkıntılı bir model özellikleri iyi diye almanızı tavsiye etmem garanti bitimine doğru çok uğraştırıyor.

Hallsensör sorunu diye aratırsanız biraz fikriniz olur konu ile ilgili. Ben kendim Victus 16 sahibiyim, 1-2 aydır garanti servis ile uğraşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Victus genel olarak sıkıntılı bir model özellikleri iyi diye almanızı tavsiye etmem garanti bitimine doğru çok uğraştırıyor.

Hallsensör sorunu diye aratırsanız biraz fikriniz olur konu ile ilgili. Bende kendim Victus 16 sahibiyim 1-2 aydır garanti servis ile uğraşıyorum.

Hallsensör sorunu diye aratırsanız biraz fikriniz olur konu ile ilgili. Bende kendim Victus 16 sahibiyim 1-2 aydır garanti servis ile uğraşıyorum.

Bu fiyat bandında daha iyi bir ürün bulamadım. Hall sensör sorunu da çözülmeye başlamış diye gördüm ama siz 1-2 aydır uğraşıyorum diyorsunuz, emin olamadım.
Sizin kullandığınız model hangisi acaba?

Üniversiteye gideceğim ve oyun oynamak için gaming laptop ihtiyacım var. Ancak bu konuda fazla bilgim yok. İnternette B82N6EA model hakkında çok fazla bilgi bulamadım; özellikle ekran kartının watt değeri gibi teknik detaylar eksik. Bu modellerden hangisini almak daha iyi olur? Ekran kartında performans kaybı yaşamak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tavsiye etmem çok sorunlu bir ürün başınız çok ağrır pişman olursunuz.

Bu fiyat bandında daha iyi bir ürün bulamadım. Hall sensör sorunu da çözülmeye başlamış diye gördüm ama siz 1-2 aydır uğraşıyorum diyorsunuz, emin olamadım.
Sizin kullandığınız model hangisi acaba?

Victus 16 Ryzen 5 7640HS RTX4060 aslında benim modelde hall sensör en az çıkan veya çıkmayan model. Ama benim laptop nedense durup dururken kendi kendine kilitlenip hiçbir tepki vermiyor. Servise gönderdim 15 gün bekledim cihaz anakart onarıldı sorun çözüldü denerek geri gönderildi. Sorun halen devam ediyor aynı şekilde. Şu an tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. Siz düşünün.

Valla bence de laptop alıncaksa gerekirse 5 bin tl daha fazla verilip en kusursuzu bulunmalı.

Acer Nitro 16 var bende, şimdiki aklım olsa almazdım. Uzak durun.
İnsan alacağı zaman heveslenip gözünü kulağını kapatabiliyor biran önce sahip olup kullanma isteği ile hocam normal Türkiye'de böyle alışveriş içinde bulunan bir sürü insan var. Bı noktada hakta veriyorum genç yaşta biriktiriyor biraz ailesi falanda ben üstüne şu kadar destek vereyim diyince bian önce olsun istiyor.

İnsan alacağı zaman heveslenip gözünü kulağını kapatabiliyor bir an önce sahip olup kullanma isteği ile hocam normal Türkiye'de böyle alışveriş içinde bulunan bir sürü insan var. Bir noktada hakta veriyorum genç yaşta biriktiriyor biraz ailesi falanda ben üstüne şu kadar destek vereyim deyince bian önce olsun istiyor.

Bende de ekran kartı hariç gayet güçlü bir masaüstü var. Ona 20 bin liralık istediğim ekran kartını alıp takabilecekken gidip 40k ya laptop aldım(1 sene civarı oldu). 20K'ya da hafif bir laptop alırdım. Şimdi bu laptopu ne bir yere götürebiliyorum, üstüne bir de ısınmasıyla uğraşıyorum. Masaüstüde boşta yatıyor. Bir şey almadan önce 40 kere düşünmek lazım. Zam gelse bile beklenir başka indirimde alınır

Hocalarıma katılıyorum ama şu anki aklım olsa tek marka kalıyor oda ASUS alırdım herhalde. Sorunları var mı pek bilgim yok.

Be

Bende de ekran kartı hariç gayet güçlü bir masaüstü var. Ona 20 bin liralık istediğim ekran kartını alıp takabilecekken gidip 40k ya laptop aldım(1 sene civarı oldu). 20K'ya da hafif bir laptop alırdım. Şimdi bu laptopu ne bir yere götürebiliyorum, üstüne bir de ısınmasıyla uğraşıyorum. Masaüstüde boşta yatıyor. Bir şey almadan önce 40 kere düşünmek lazım. Zam gelse bile beklenir başka indirimde alınır

Bende masaüstü ve laptopta var laptopu 5 sene önce falan aldım günlük kullanım için i5 9300H ve 1650 var ustunde. Masa üstünden çok vakit onda geçiriyorum ama amacı belli dizi, film, yayın izliyorum ve YouTube takılıyorum. Oyun kesinlikle masaüstünde keyifli bir aktivite.