Bütçe
40000'i aşmayacak şekilde
İnsan alacağı zaman heveslenip gözünü kulağını kapatabiliyor bir an önce sahip olup kullanma isteği ile hocam normal Türkiye'de böyle alışveriş içinde bulunan bir sürü insan var. Bir noktada hakta veriyorum genç yaşta biriktiriyor biraz ailesi falanda ben üstüne şu kadar destek vereyim deyince bian önce olsun istiyor.

İlk bilgisayarım olacak heyecanlıyım o yüzden evet ama başka da bu tarz laptop bulamadım. Amazon'da olması da taksit vs. için iyi oluyor.
Varsa eğer baska bir model tavsiyeniz vs. görmek isterim.

İlk bilgisayarım olacak heyecanlıyım o yüzden evet ama başka da bu tarz laptop bulamadım. Amazon'da olması da taksit vs. için iyi oluyor.

Victus almayın, çok sıkıntılı bir model. Şahsen etrafta Nitro öven olursa evet F/P gibi ama çok sorunlu gelme ihtimali de var. İyice araştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gelen yorumlardanda anlayacağınız üzere fiyat performans odaklı olunca malesef kalilteli olmuyor laptoplar baktığınız özelliklerde uygun fiyatta olsun derseniz her modelin giriş seviye serisi sıkıntı çıkarabilecek seviyede.

Eğer mümkünse masaüstü topla. Laptoptan oyun oynanmaz.

Şehir dışında olacağım için o seçeneklere dahil değil maalesef, yoksa ben de masaüstü almayı tercih ederdim.

Hocam gelen yorumlardanda anlayacağınız üzere fiyat performans odaklı olunca maalesef kalilteli olmuyor laptoplar baktığınız özelliklerde uygun fiyatta olsun derseniz her modelin giriş seviye serisi sıkıntı çıkarabilecek seviyede.

Evet işte her laptopun bu bantlarda sorunları varken victuslarda en azından donanım olarak aynı fiyatlarda daha kaliteli ürünler mevcut, yani en mantıklı gelen ürünler bunlar bence bu yüzden. B82N6EA modeli 2025 çıkışlı, diğerleri 2023 çıkışlı bir fark yaratır mı bilmiyorum ama diger modeller hakkinda bir sürü bilgi mevcutken B82N6EA hakkında çok bir bilgi bulamadım. En azından ekran kartında performans kaybı olmadığını bilebilsem onu almak istiyorum.