Bütçe
35.000 TL
Aslında 12450H çok agresif değil tercih edilebilir limitleri fena değil gibi. Lakin yinede panel olarak zayıf attığımız modellere göre bilerek alın.

Katana serisi 105W ve bu ürün gereğinden pahalı haketmiyor.
Tamamdır. ASUS tarafında neler var? Bir de bu nasıldır Excalibur almayı düşünmüyorum fakat yine de sormak istedim.

Zaten almayı düşünmüyorum fakat neden önermediğinizi merak ettim sorunları neler?
Kronik bir sorunu yok sadece fiyatı pahalı daha iyi modeller varken düşünmeyin ben bu cihazı 29K fiyatta önerirken bile söylerdim. Anakart kalitesi vs çok sağlam değil ama kötü bir cihaz değil yinede şu anda fiyatı pahalı tercih etmeyin. Excalibur genel olarak çok kötüyse G870 orta seviye bir cihaz kullanan arkadaşlarım var ama yinede daha iyi seçenekler varken alınmamalı.

Kronik bir sorunu yok sadece fiyatı pahalı daha iyi modeller varken düşünmeyin ben bu cihazı 29K fiyatta önerirken bile söylerdim. Anakart kalitesi vs çok sağlam değil ama kötü bir cihaz değil yinede şu anda fiyatı pahalı tercih etmeyin. Excalibur genel olarak çok kötüyse G870 orta seviye bir cihaz kullanan arkadaşlarım var ama yinede daha iyi seçenekler varken alınmamalı.
Zaten benim de arkadaşımda vardı o yüzden düşünmüyorum evet. ASUS alacaksam hangi laptopu alabilirim sizce?

Zaten almayı düşünmüyorum fakat neden önermediğinizi merak ettim sorunları neler?
Malzeme kalitesi ve işçiliğinin kötü olduğunu düşünüyorum. Buna bağlı ısınma problemleri de oluşabilir. Servisi hakkında pek bir bilgim yok ama iyi diyen de var kötü diyen de var. Bundan ziyade aynı fiyat bandında muadil modeller çok daha tercih edilebilir ve başarılı.

Ek olarak istediğiniz kriterleri, belirttiğiniz bütçede bulmak biraz güç. Arkadaşımın attığı bu model en makul tercih olacaktır. +8 RAM eklerseniz de çiçek gibi olur. Dün arkadaşıma sipariş ettirdim.

Konuyla alakasız @Ruindry profiline yazdığım mesajı görmedin, canını alacağımo_O

Paneli, soğutması, fan sesi daha başarılı olsun derseniz Lenovo. İşlemci ve RAM istiyorum derseniz Acer. Tercih sizin.
Hocam Lenovo LOQ'da Türkçe klavye göremedim. O yüzden tercih etmeyi düşünmüyorum. Bu arada SSD kapasitesi daha yüksek olan modelleri hangileri? Bütçemi ne kadar aşar?