35.000 TL'ye MacBook Neo Alınır mı?

diyebiriiste

Gelişen
Arkadaşlar, 2. sınıf üniversite öğrencisiyim, acil bilgisayara ihtiyacım var.

Arkadaşlar, MacBook almamı öneriyor. O kadar çok araştırdım ki en uygununu Pozitif Teknoloji'de 35.000 TL'ye buldum. Sizce alınır mı?

Oyun oynamıyorsan ve sıfır cihaz istiyorsan evet.

Ben 2. laptop olarak aldım gayet memnunum. Tam olarak ne için bilgisayar kullanacaksın, onu söylersen ona göre karar vermene yardımcı olabiliriz.

Son düzenleme:
@diyebiriiste, MacBook M1 bile alınır ama Neo alınmaz. 8 GB gibi Telefonlarda bile yetmemeye başlayan RAM miktarlarıyla gelmesi, fiyatına karşın verdiği donanımın berbat seviyede olması sayılabilir. Sadece arkasındaki elma logosu sayesinde alınıyor o cihaz.

Hangi bölümü okuyorsunuz, hangi programları ağırlıklı kullanıyorsunuz ve bütçeniz maksimum ne kadar?

Neo alınmaz maalesef.
En son ne zaman beachball yediniz 8 GB RAM ile ve ne yapıyordunuz?

8 GB RAM azdır, dolayısıyla kötüdür yorumu çok yüzeysel. Gerçek hayatla ve bu laptopun kullanım amacıyla ilgisi de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum yetiyor diyorum işte ya . MacOS'taki RAM yönetimi farklı diğer oslere göre.

O fiyat bandında çok daha iyi alternatifler varken; hem işlemcisi güçsüz hem de RAM'i yetersiz olan Neo'yu almak mantıksız.

Sırf macOS var diye yine alınacak bir halde olduğunu düşündüğüm bir laptop değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…