Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35.000-36.000 TL
Ekran kartını 2. elden almayı düşünür müsünüz?Selam, 35.000 TL bütçem var. O civarlarda sistem arıyorum, 1-2.000 TL aşağı yukarı olabilir, önerileriniz varsa çok sevinirim.
Omerta Silenzio
Başarılı
Cuma günü İncehesap Gaming gecesini bekleyin.
noby
Uzman
2. el ekran kartlarına pek güvenmiyorum hocam.
Güzel hazır sistemler düşüyor mu hocam incehesapta.
Hocam RAM ve SSD düşük değil mi bir de AMD ekran kartları için yırtılma oluşuyor diyorlardı hatta Recep hocamın bir Shorts videosu vardı bununla ilgili bu ekran kartı için geçerli midir?
Son düzenleme:
Hazır veya toplama bakılacak o halde. Yalnız 2 türlüde bir yerlerden elinizde kalıyor.
Şu an pek müsait değilim. Müsait zamanda bir şeyler yapamaya çalışacağım.
Diğer arkadaşlar benden önce yardımcı olabilirler.
Hazır veya toplama bakılacak o halde. Yalnız 2 türlüde bir yerlerden elinizde kalıyor.
Şu an pek müsait değilim. Müsait zamanda bir şeyler yapamaya çalışacağım.
Diğer arkadaşlar benden önce yardımcı olabilirler.
Anladım hocam aslında önceden 4050 laptop kullanmıştım hiç masaüstü toplama gibi deneyimim olmadı ama laptoptan daha iyi verim alırım diye düşünüyorum yine de ilginiz için teşekkür ederim.
noby
Uzman
Hocam RAM ve SSD düşük değil mi bir de AMD ekran kartları için yırtılma oluşuyor diyorlardı hatta Recep hocamın bir Shorts videosu vardı bununla ilgili bu ekran kartı için geçerli midir?
Hocam bütçenize göre en mantıklısı bu sistem gibi kalıyor. RAM konusunda da ileride 1 adet daha ekler 32 GB yaparsınız. SSD için de +1400tl ekleyerek 1tb yapabiliyorsunuz.
Onun dışında gaming gecesini bekleyebilirsiniz. Bazen güzel indirmler oluyor.
Hocam bütçenize göre en mantıklısı bu sistem gibi kalıyor. RAM konusunda da ileride 1 adet daha ekler 32 GB yaparsınız. SSD için de +1400TL ekleyerek 1TB yapabiliyorsunuz.
Onun dışında gaming gecesini bekleyebilirsiniz. Bazen güzel indirmler oluyor.
Tamamdır teşekkürler öneri için hocam.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-