1589

Üstün
Makaleler
2
Daha çok Nike taraftarıyım, klasik görünümlü abartı olmayan bir ayakkabı arıyorum. Okulda çok fazla ayakta oluyorum, oturmaktan nefret ediyorum sıkıldığımda. Ne alaka bilmiyorum ama 40 giyiyorum.
Bütçem 3500 TL maksimum.

Nike olmak zorunda değil ama skechers falan olmasın görünümü berbat. Rahatlar biliyorum ama hiç hoşuma gitmiyor.

Daha çok Nike taraftarıyım, klasik görünümlü abartı olmayan bir ayakkabı arıyorum. Okulda çok fazla ayakta oluyorum, oturmaktan nefret ediyorum sıkıldığımda. Ne alaka bilmiyorum ama 40 giyiyorum.
Bütçem 3500 TL maksimum.

Nike olmak zorunda değil ama skechers falan olmasın görünümü berbat. Rahatlar biliyorum ama hiç hoşuma gitmiyor.

Skechers artan döviz kuru sebebiyle yurt dışından getirmeyi bıraktı.
Modellerini İstanbul'da fason olarak yaptırıyor ve farklı markalar Skechers kalıplarını kullanıp ürün çıkarmaya başladılar. Bu nedenle de kalitesi benim gözümde artık bitti. Skechers tercih etmemekte haklısınız.

Nike konusuna gelecek olursam bir tık şans işi diyebilirim. Deri modelleri bazı kullanıcılarda iyi dayanırken bazı kullanıcılarda ilk günden açılmaya başlıyor.
Bence benim düşüncem New Balance modellerine bakabilirsiniz. Kendi mağazalarında pahalı olabiliyor ama belli modelleri SuperStep gibi mağazalarda indirime girebiliyor. Bu şekilde çok sağlam ve kaliteli bir modeli uyguna alabilirsiniz.
New Balance rahatlığı Nike + Skechers gibi düşünebilirsiniz. Taban teknolojisi Skechers kadar ileri değil ama Nike kadar da tahta hissi vermiyor.

Skechers artan döviz kuru sebebiyle yurt dışından getirmeyi bıraktı.
Modellerini İstanbul'da fason olarak yaptırıyor ve farklı markalar Skechers kalıplarını kullanıp ürün çıkarmaya başladılar. Bu nedenle de kalitesi benim gözümde artık bitti. Skechers tercih etmemekte haklısınız.

Nike konusuna gelecek olursam bir tık şans işi diyebilirim. Deri modelleri bazı kullanıcılarda iyi dayanırken bazı kullanıcılarda ilk günden açılmaya başlıyor.
Bence benim düşüncem New Balance modellerine bakabilirsiniz. Kendi mağazalarında pahalı olabiliyor ama belli modelleri SuperStep gibi mağazalarda indirime girebiliyor. Bu şekilde çok sağlam ve kaliteli bir modeli uyguna alabilirsiniz.
New Balance rahatlığı Nike + Skechers gibi düşünebilirsiniz. Taban teknolojisi Skechers kadar ileri değil ama Nike kadar da tahta hissi vermiyor.
New balance ayakkabılar çok kaba duruyor gibi geldi bana. Daha önce bakıyordum da çok kaba değil mi? Beğendiğiniz bir model versa atarsanız sevinirim. Bende Nike lazer mid vardı 1. Ayında tabanında açılma oldu, bunun dışında kullandığım hiç bir Nike ayakkabıda bu olmadı. Şu an her gün Vans SK-8hi MTE 3 goretex bot kullanıyorum çok rahat ve bence mükemmel gözüküyor. Ama bot olduğu için akşamları oturduğum yerde hava aşırı dengesiz çok sıcakta bunaltıyor ayağı.

Peakfreak Nomad Waterproof
Bir aydır kullanıyorum çok kaliteli ve rahat. Şu anki Amazon fiyatı çok iyi.
Bu daha çok bot gibi değil mi? Yine de bir bakarım sağolun.

Bütçene ve model seçeneği fazla olan pegasus trail 3, terrex swift modellerine bakabilirsin. Oldukça rahat ayakkabılardır.
Pegasus trail 3'ün tasarımı hiç hoşuma gitmiyor, aynı zamanda downshifter modellerini de hiç sevmiyorum.

Terrex swift güzelmiş yazları terletmez değil mi?

Görüntü kişiden kişiye değişir ona bir şey diyemem. Daha sade bir şeyler arıyorsan Under Armour'un şöyle modellerine bakabilirsin.
Bu bayağı güzelmiş, boyum kısa olduğu için ve aynı zamanda zayıf olduğum için çok kaba olmaması gerekiyor. 40 numara giyiyorum umarım çok büyük durmaz.