Merhaba, Sinerji Dragon adlı sistemi aşağıdaki gibi almayı düşünüyoruz. Sizce alınır mı? Bütçenin yukarı oynama şansı pek yok ama yine de takviye ederek öneriler de yapabilirsiniz. Sizce 35 bin TL'ye bu sistem alınmalı mı? Olabildiğince sorunsuz ve baş ağrıtmayan, en az 3 yıl götürecek bir alışveriş olsun istiyoruz. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.
GAMING-TUF7800XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F MPK ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Şöyle bir şey buldum. Ssd Kingston 1 tb ve ram Gskill Ripjaws 32 gb (2x16) 6000mhz cl36 yapılır ise fiyat 34.472 oluyor.
Palit'i şahsen kullanıyorum ve memnunum.
Pentakill 7A-RTX4000/Ti/S , Son Nesil AMD işlemci bulunduran, Nvidia GeForce RTX4000 ekran kartı seçenekleri ile Pentakill 7A-RTX4000/Ti/S oyuncu bilgisayarı, hazır sistem bilgisayar, en uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
Şöyle bir şey buldum. Ssd Kingston 1 tb ve ram Gskill Ripjaws 32 gb (2x16) 6000mhz cl36 yapılır ise fiyat 34.472 oluyor.
Palit'i şahsen kullanıyorum ve memnunum.
Pentakill 7A-RTX4000/Ti/S , Son Nesil AMD işlemci bulunduran, Nvidia GeForce RTX4000 ekran kartı seçenekleri ile Pentakill 7A-RTX4000/Ti/S oyuncu bilgisayarı, hazır sistem bilgisayar, en uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
Teşekkür ederim öneriler için. Nvidia sistem istendiği için AMD tarafına pek bakamıyoruz. Malzeme kalitesinden kısmadan, muadil Nvidia sistem önerileriniz var mıdır bu bütçeye? VULCAN-7500F sistemi not ettim, teşekkürler @Lorien
Teşekkür ederim öneriler için. Nvidia sistem istendiği için AMD tarafına pek bakamıyoruz. Malzeme kalitesinden kısmadan, muadil Nvidia sistem önerileriniz var mıdır bu bütçeye? VULCAN-7500F sistemi not ettim, teşekkürler @Lorien