Bu kadar uzun ve boş bir mesaj yazmanın anlamı yoktu. Rampage 80+ Bronze PSU alır mısın sorusunu görmezden gelmemen yeterliydi.Yazdıklarımı tekrar koyayım. Okumada ciddi sıkıntı var.
"Bütçe 35k ise ve tek seferde düzgün parçalar ile özelleştirilecekse 4070'e çıkılamıyor. Hem ssd hem ram özelleştirerek 35'e anca 4060ti alınabilir. Bu parçaları sonra alırım dersen 4070'i seç. Yoksa attığım veya diğer atılan 4060ti sistemler arasından seç."
"Yoksa attığım veya diğer atılan 4060ti sistemler arasından seç." Tekrar alalım. "diğer atılan 4060ti sistemler arasından seç."
" Muhtemelen daha iyi kasa ile aynı sistem bulunabilir o sitede." Zaten kaliteli olduğunu iddia etmemişim.
" Verdiğim sitedeki kasa harici herhangi bir parçanın kalitesiz olduğunu da düşünmüyorum. "
Yani olay çok ilginç. Yazdıklarımdan çıkarılan anlamlar daha ilginç.
Ssd konusunu zaten incelemesini paylaşarak cevap verdim. Ripjaws'a kötü demek için gerçekten marka takıntısı vs. olması lazım. Başka türlü açıklayamıyorum durumu. Olmadı onunda incelemeleri var.
Neyse engin teknoloji bilginizle uğurlayayım. Siz anlamadıkça cümlelerimi tekrar etmekten bıkkınlık geldi gerçekten. Konu sahibine ayıp olmasın. Seçsin bir tanesini güle güle kullansın.
Ayrıca burada aynı boş cümleyi tekrarlayıp durmanın anlamı yok. Biz seni anladık zaten ama sen anlamıyorsun. Özelleştirince otomatik olarak parçalar kalitelileşiyor sanıyorsun. Bende diyorum ki attığım RTX 4070 sistemde parçalar zaten kaliteli, özelleştirmeye gerek yok. Ama sen inatla özelleştirerek 4070 alınamıyor diyorsun. Ya sabır."Bütçe 35k ise ve tek seferde düzgün parçalar ile özelleştirilecekse 4070'e çıkılamıyor. Hem ssd hem ram özelleştirerek 35'e anca 4060ti alınabilir. Bu parçaları sonra alırım dersen 4070'i seç. Yoksa attığım veya diğer atılan 4060ti sistemler arasından seç."