Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 357
Dead Cells ve PC Building Simulator hariç Hades'i zamanında 20 liraya falan aldım steamden, Control ise bedava verildiği zaman kaptım. Aslında aklımda Detroit: Become Human ve Youtubers Life 2 var. İkisine birden param yetiyor. Sizin önereceğiniz başka bir oyun var mıdır? Çıtır çerezlik oyun olmasın ama.Dead Cells, Control, Hades + Soundtrack, PC Building Simulator (hepsi Epic Games)
xwa
Yetkin
Kesinlikle deneyim edilmesi gereken bir oyun, eski olduğu hissediliyor ama pişman olmazsınız.
Aynı türden Beyond Two Souls bakabilirsiniz.
fxxs
Başarılı
Dead Cells ve PC Building Simulator hariç Hades'i zamanında 20 liraya falan aldım Steam'den, Control ise bedava verildiği zaman kaptım. Aslında aklımda Detroit: Become Human ve youtubers Life 2 var. İkisine birden param yetiyor. Sizin önereceğiniz başka bir oyun var mıdır? Çıtır çerezlik oyun olmasın ama.
Monster Hunter: World düşünebilirsiniz iceborne dlcsiyle almanızı öneriyorum oyun dlcsizde güzel ancak oyundaki her şey DLC'de.
Bütçe 357 TL. Normal oyuna gelecek olursam bilemedim Epic Games'ten sanki daha iyileri gelebilir gibi bu fiyatlara.Monster Hunter: World düşünebilirsiniz iceborne dlcsiyle almanızı öneriyorum oyun dlcsizde güzel ancak oyundaki her şey DLC'de.
şifre20
Başarılı
Çok da eski değil bu arada ben 50 saate yakın oynadım ve bana eski gelmedi kişiden kişiye değişir tabi. Ama katılıyorum herkesin deneyimlemesi gereken hem Türkçe desteğe sahip bir oyun.Kesinlikle deneyim edilmesi gereken bir oyun, eski olduğu hissediliyor ama pişman olmazsınız.
Aynı türden Beyond Two Souls bakabilirsiniz.
xwa
Yetkin
Kesinlikle akıp gidiyor fakat biraz hantal kalıyor bazı yerlerde, ben bütün sonları yaptığım için öyle geliyor da olabilir.Çok da eski değil bu arada ben 50 saate yakın oynadım ve bana eski gelmedi kişiden kişiye değişir tabi.
şifre20
Başarılı
Bu yılki hedeflerim arasında, oyunun hepsi olmasa bile neredeyse bütün sonlarını deneyimlemek.Kesinlikle akıp gidiyor fakat biraz hantal kalıyor bazı yerlerde, ben bütün sonları yaptığım için öyle geliyor da olabilir.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-