En sonki büyük indirimde 490 tl'ye düştü galibaBir şey soracağım da, Hogwarts Legacy Epic Games'te indirime girdiğinde genelde ne kadara düşüyor?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 357
Arkadaşlar Epic Games'ten oyun almayacağım çünkü iade edilmez dediğim oyun (Sifu) iade edildi 9 küsür dolar gelicek hesabıma yarın bu saatlerde. 10 dolar da ben yatırdım 20 dolarım olacak. Tavsiye verecek olursanız Steam üzerinden verin 20 dolar var Steam'de.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Heavy Rain ₺70
SOMA ₺49
Beyond Two Souls ₺70
The Walking Dead : The Telltale Definitive Series ₺77
Detroit: Become Human ₺142
Bunları öneririm, SOMA dışında 359 TL'ye denk geliyor. Yoksa 409 TL oluyor. Hepsini sizlere şiddetle öneririm.
SOMA ₺49
Beyond Two Souls ₺70
Bunları öneririm, SOMA dışında 359 TL'ye denk geliyor. Yoksa 409 TL oluyor. Hepsini sizlere şiddetle öneririm.
Benim bütçe Steam'de şu an komple. Çünkü 2 saatini aştığım bir oyun var ne olur ne olmaz iade deneyeyim dedim iade edildi. 9 küsür dolar. Bir de 2 küsür dolarlık bir oyun daha iade ettim hepsinin iadesi yarın gelecek. Ben de kendi cebimdeki parayı Steam'e yatırdım. (10 dolar) Şu an bütün bütçem Steam de (22,49 dolarlık bir bütçem olacak.) Epic Games'ten alamam yani sadece Steam de param var şu an. Steam'den yapabileceğiniz bir tavsiye var mı? Benim aklımda Resident Evil 4 almak var.Heavy Rain ₺70
SOMA ₺49
Beyond Two Souls ₺70
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Benim bütçe Steam'de şu an komple. Çünkü 2 saatini aştığım bir oyun var ne olur ne olmaz iade deneyeyim dedim iade edildi. 9 küsür dolar. Bir de 2 küsür dolarlık bir oyun daha iade ettim hepsinin iadesi yarın gelecek. Ben de kendi cebimdeki parayı Steam'e yatırdım. (10 dolar) Şu an bütün bütçem Steam de (22,49 dolarlık bir bütçem olacak.) Epic Games'den alamam yani sadece Steam'de param var şu an. Steam'den yapabileceğiniz bir tavsiye var mı? Benim aklımda Resident Evil 4 almak var.
Ne tür oyunlardan hoşlandığınızı bilmiyorum. O yüzden bana göre güzel ve uygun fiyatlarda/indirimde olan oyunları önereceğim.
Arkadaşınız varsa 7 Days to Die oyununda saatlerce oynarsınız. Kesinlikle öneriyorum ve ayrıca ilerleyen günlerde fiyatı 45 dolara yükselecek. Hazır 5,99 dolarken alınız derim, son fırsat çünkü bu fiyatlara zor düşecektir. Son olarak bayağı bir güncelleme alacak, aşağıya açtığım konu linkini bırakacağım. Güncelleme notlarını isterseniz inceleyebilirsiniz.
Stardew Valley 5,99 dolar, harika bir oyundur ve saatlerce oynarsınız. Hellblade: Senua's Sacrifice 2,99 dolar. Kingdom Come: Deliverance 4,59 dolar, bu oyunda bayağı indirimde. Yakın zamanda oyunun ikincisi duyuruldu. This War of Mine 2,09 ve Ranch Simulator 0,79 dolar.
Saydığım tüm oyunları alırsanız, elinizde 0,05 dolar gibi bir para kalıyor.
Bunların yerine bütçeye 1,5 dolar gibi ekleme yapabiliyorsanız RDR 2 ya da dediğiniz gibi tam bütçeye uygun olan RE 4 satın alabilirsiniz.
7 Days to Die 12 yıl sonra erken erişimden çıkıyor!
2013 yılında çıkmış olan 7 Days to Die'in oyun geliştiricisi Fun Pimps, oyunun yakında erken erişimden çıkacağını ve '1.0'ın ilk test Mayıs ayındaki deneysel yayının ardından Haziran ayında oyunculara sunulacak. Konsol versiyonu için Temmuz ayında 1.0 güncellemesi yayınlanacak. Fakat sizlere üç...
İnceleme: Stardew Valley
Her oyun tavsiyesi istenildiği zaman çoğu konu altında elbet beni bu oyunu önerirken ve överken görmüşsünüzdür. Oyunun ince detaylarını vermemeye çalışacağım. Çünkü oyunun tüm detaylarını verdiğimiz zaman keşfedeceğiniz bazı özellikleri buradan öğrendiğiniz için oyundan pek keyif...
7 Days To Die, Stardew Valley, Ranch Simulator var. RDR 2 var. Diğer 3'ü yok. RE 4 almak daha iyi hissettirir gibime geliyor şu an.Ne tür oyunlardan hoşlandığınızı bilmiyorum. O yüzden bana göre güzel ve uygun fiyatlarda/indirimde olan oyunları önereceğim.
Arkadaşınız varsa 7 Days to Die oyununda saatlerce oynarsınız. Kesinlikle öneriyorum ve ayrıca ilerleyen günlerde fiyatı 45 dolara yükselecek. Hazır 5,99 dolarken alınız derim, son fırsat çünkü bu fiyatlara zor düşecektir. Son olarak bayağı bir güncelleme alacak, aşağıya açtığım konu linkini bırakacağım. Güncelleme notlarını isterseniz inceleyebilirsiniz.
Stardew Valley 5,99 dolar, harika bir oyundur ve saatlerce oynarsınız. Hellblade: Senua's Sacrifice 2,99 dolar. Kingdom Come: Deliverance 4,59 dolar, bu oyunda bayağı indirimde. Yakın zamanda oyunun ikincisi duyuruldu. This War of Mine 2,09 ve Ranch Simulator 0,79 dolar.
Saydığım tüm oyunları alırsanız, elinizde 0,05 dolar gibi bir para kalıyor.
Bunların yerine bütçeye 1,5 dolar gibi ekleme yapabiliyorsanız RDR 2 ya da dediğiniz gibi tam bütçeye uygun olan RE 4 satın alabilirsiniz.
7 Days to Die 12 yıl sonra erken erişimden çıkıyor!
2013 yılında çıkmış olan 7 Days to Die'in oyun geliştiricisi Fun Pimps, oyunun yakında erken erişimden çıkacağını ve '1.0'ın ilk test Mayıs ayındaki deneysel yayının ardından Haziran ayında oyunculara sunulacak. Konsol versiyonu için Temmuz ayında 1.0 güncellemesi yayınlanacak. Fakat sizlere üç...techolay.net
İnceleme: Stardew Valley
Her oyun tavsiyesi istenildiği zaman çoğu konu altında elbet beni bu oyunu önerirken ve överken görmüşsünüzdür. Oyunun ince detaylarını vermemeye çalışacağım. Çünkü oyunun tüm detaylarını verdiğimiz zaman keşfedeceğiniz bazı özellikleri buradan öğrendiğiniz için oyundan pek keyif...techolay.net
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
RE 4 almak daha iyi hissettirir gibime geliyor şu an.
Nasıl isterseniz hocam, araba oyunlarını seviyorsanız Forza Horizon 4 veya 5'e bakabilirsiniz. CoD serilerinin neredeyse bütün oyunları indirimde, onlara da bakabilirsiniz.
Rogue-like türüne benim gibi hastasıysanız, Brotato, Vampire Survivors, Hades, Dead Cells ve 20 Minutes Until Dawn(Epic Games'de bedava dağıtıldı) öneririm.
4'ün Ultimate versiyonuna sahibim, 5'e şu an gerek duymuyorum.Nasıl isterseniz hocam, araba oyunlarını seviyorsanız Forza Horizon 4 veya 5'e bakabilirsiniz. CoD serilerinin neredeyse bütün oyunları indirimde, onlara da bakabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-