Epoca

Uzman
İspanya'da anlık olarak MediaMarkt ve Amazon 750 euroya Pad 2 Pro hediyesi ile satıyor. Türkiye'de verdikleri tabletten fiyat olarak vs. daha avantajlı.

Bu paraya değer mi? Note 12 Pro'dan geçmeyi planlıyorum. Bu ürünlere IMEI atmak mümkün mü? Elimdeki 12 Pro yurt içi kayıtlı, bunun IMEI'sini kullanabilir miyim?

İspanya'da anlık olarak MediaMarkt ve Amazon 750 euroya pad 2 Pro hediyesi ile satıyor. Türkiye'de verdikleri tabletten fiyat olarak vs. daha avantajlı.

Bu paraya değer mi? Note 12 Pro'dan geçmeyi planlıyorum. Bu ürünlere IMEI atmak mümkün mü? Elimdeki 12 Pro yurt içi kayıtlı, bunun IMEI'sini kullanabilir miyim?

IMEI'si atılıyor diye biliyorum Xiaomi ürünlerde. Oranın fiyatlarını vs bilmiyorum ama mantıklı gibi. Oranın forumlarına sormak daha mantıklı olur.

Evet kayıt yapılabiliyor. Şu an yurt dışı 15t Pro 512 GB 27-28k arasına satılıyor.
Nereden o paraya temin ediyorlar? Avrupada Tablet hediyeli de alsan hediyesiz de aynı paraya veriyorlar.

IMEI'si atılıyor diye biliyorum Xiaomi ürünlerde. Oranın fiyatlarını vs bilmiyorum ama mantıklı gibi. Oranın forumlarına sormak daha mantıklı olur.
12'den önce kaçak 9 pro kullanıyordum ona attirmistim sorun olmamıştı ama bu yeni telefonlarda yapılmıyor lafları dönüyor hiçbir fikrim yok...

İspanya'da anlık olarak MediaMarkt ve Amazon 750 euroya Pad 2 Pro hediyesi ile satıyor. Türkiye'de verdikleri tabletten fiyat olarak vs. daha avantajlı.

Ekosistem için gayet iyi.