Hocam ASUS'a neden sıcak bakmadınız onu da merak ettim? 6 yıl garanti veriyorlar, sıvı soğutmalar hava soğutmalar kadar uzun ömürlü değiller benim bildiğim. Garantinin uzun olması da iyi değil mi sizce? @20424

Üstat dediğin gibi onda zaten stok kalmamış, Amazon'da gördüm oda farklı bir model gibiydi. @Merdt,

Verdiğiniz paranın performans olarak karşılığını veren soğutucu önerdim, hatırladığım kadarıyla Lian Li'i de öyle bir garanti sunuyor ama global mi bilmiyorum.

Verdiğiniz paranın performans olarak karşılığını veren soğutucu önerdim, hatırladığım kadarıyla Lian Li'i de öyle bir garanti sunuyor ama global mi bilmiyorum.

Güzel ürünlermiş. Yanlış anlamayın, bu ürünlerin her zaman garantisinin uzun olması taraftarıyım kullanıcı için. Şimdi garanti durumlarını araştırıyorum Lian Li modellerinin.

Msi marka sıvı soğutucu önermem V1 versiyon sıkıntı çıkardı, V2 sıkıntı yok diyorlar ama bir kere güven kayboldu o yüzden thermalright şaşma derim ben thermalright Frozen Horizon 360 aldım tavsiye ederim 360mm içinde fiyat performans ürünü en iyi ürün diyebilirim