38TB veriye kim girip bakıyor?
Detaylar
Kim cevapladı?LegendaryDevilHunter
Uzman
Benim hesabı zaten 4-5 kişi ortak kullanıyoruz Game Pass için, hepsini de ben ödüyorum. Hesabım iyice toplama PC oldu zaten herkes biliyor. Sorun yok ya fakir hesabı zaten benimki.Microsoft hesaplarınızı kontrol edin. Eylül ayında yapılan Microsoft data sızıntısı sizi de etkilemiş olabilir. Hesaplarınıza yüzlerce giriş denemesi alıyor olabilirsiniz. Genelde bunları Microsoft engellese de hesabınıza giriş yapma ihtimalleri bulunmaktadır. Sızıntı Eylül ayında yapılmış olsa da şu an hala ben ve arkadaşlarım belki de siz yüzlerce giriş denemesine maruz kalıyor olabilirsiniz.
Sızıntı haber kaynağı: 38TB of data accidentally exposed by Microsoft AI researchers | Wiz Blog
- Makaleler
- 9
Şifremi bilmiyordum iyi oldu. (!)
Physic
Üstün
Microsoft hesabım > güvenlik > oturum açma hareketleri.
Tek tek bakmıyorlar hocam çeşitli programlar aracılığıyla hesaplara giriş denemesi yapıyorlar.
Thanos
Üstün
Microsoft hesaplarınızı kontrol edin. Eylül ayında yapılan Microsoft data sızıntısı sizi de etkilemiş olabilir. Hesaplarınıza yüzlerce giriş denemesi alıyor olabilirsiniz. Genelde bunları Microsoft engellese de hesabınıza giriş yapma ihtimalleri bulunmaktadır. Sızıntı Eylül ayında yapılmış olsa da şu an hala ben ve arkadaşlarım belki de siz yüzlerce giriş denemesine maruz kalıyor olabilirsiniz.
Sızıntı haber kaynağı: 38TB of data accidentally exposed by Microsoft AI researchers | Wiz Blog
Microsoft hesabı kullanmıyorum, kullanıyor olsam bile sanırım sadece var olsun diye var olan bir e-posta adresim var. İçi bomboş ve o kadar veri içerisinden gelip beni bulacaklarını sanmıyorum. Bulsalar bile pek umurumda olmaz. Gmail'im üzerinde tüm hesaplarım, bankalarım, vs.
Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft hesabının bağlı olduğu mail mi etkileniyor bu durumdan?
Physic
Üstün
Microsoft hesabının bağlı olduğu mail mi etkileniyor bu durumdan?
Evet. Microsoft hesabınız Google'a bağlıysa hem Google, hem de Microsoft'a erişim spamı atıyorlar.
Microsoft hesabı kullanmıyorum, kullanıyor olsam bile sanırım sadece var olsun diye var olan bir e-posta adresim var. İçi bomboş ve o kadar veri içerisinden gelip beni bulacaklarını sanmıyorum. Bulsalar bile pek umurumda olmaz. Gmail'im üzerinde tüm hesaplarım, bankalarım, vs.
Çok emin olmayın. Bende bundan 60 sayfa var.
Thanos
Üstün
Evet. Microsoft hesabınız Google'a bağlıysa hem Google, hem de Microsoft'a erişim spamı atıyorlar.
Çok emin olmayın. Bende bundan 60 sayfa var.
Eki Görüntüle 22286
Yarın telefonum servisten geldiğinde bakarım hocam şu an hem şifremi hatırlamıyorum hem de telefon forumu bile zor açıyor bilgilendirme için sağ olun.