Şimdi kontrol ettim, baya baya deneme yapılmış, ama değişik olan kısım sadece 2 kişi farklı ülkede (Almanya ve Endonezya) tarafında 2 sefer denemişler. Sonra denememişler, ama asıl bomba olan Türkiye Nevşehir'de biri yüzlerce fazla girmeye çalışmış, hep başarısız olmuş ve "Hesabınızı koruyun" diye bastım. Şöyle bir bildirim çıkıyor: "Endişelenmeyin. Oturum açma denemesi başarısız oldu, bu nedenle parolanızı değiştirmenize gerek yok." Acaba değiştirmeme gerek var mı?

Microsoft hesaplarınızı kontrol edin. Eylül ayında yapılan Microsoft data sızıntısı sizi de etkilemiş olabilir. Hesaplarınıza yüzlerce giriş denemesi alıyor olabilirsiniz. Genelde bunları Microsoft engellese de hesabınıza giriş yapma ihtimalleri bulunmaktadır. Sızıntı Eylül ayında yapılmış olsa da şu an hala ben ve arkadaşlarım belki de siz yüzlerce giriş denemesine maruz kalıyor olabilirsiniz.

Sızıntı haber kaynağı: 38TB of data accidentally exposed by Microsoft AI researchers | Wiz Blog
Oha. Az önce baktım ki evet, bana da bayağı oturum açma isteği yollanmış. Microsoft senin yapacağın işe ben ama yani.

Son düzenleme:
Microsoft hesaplarınızı kontrol edin. Eylül ayında yapılan Microsoft data sızıntısı sizi de etkilemiş olabilir. Hesaplarınıza yüzlerce giriş denemesi alıyor olabilirsiniz. Genelde bunları Microsoft engellese de hesabınıza giriş yapma ihtimalleri bulunmaktadır. Sızıntı Eylül ayında yapılmış olsa da şu an hala ben ve arkadaşlarım belki de siz yüzlerce giriş denemesine maruz kalıyor olabilirsiniz.

Sızıntı haber kaynağı: 38TB of data accidentally exposed by Microsoft AI researchers | Wiz Blog

Google daha iyi o konuda ama onda da veri kaybı olmuştu diye hatırlıyorum.
Güvenli bir mail adresi olsa keşke Proton Mail vardı oda engel yedi.

Daha 13 dakika olmuş oha ya.

1722032996054.webp