38 TB sızdırılan veri sizi de etkilemiş olabilir, hesaplarınızı kontrol edin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Physic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    microsoft
Bende 1 yıldır farklı yerlerden yanlış şifre denemesi yapılıyor. Nasıl çözeceğimi de bilmiyorum. Authenicator kurdum. Yine devam ediyorlar.

Microsoft Authenticator'a bağlı hocam hesap, içim rahat ama görünce bi' anda şok olmadık değil.

Güncelleme

Dostlar, yeni bir sızıntı daha mı oldu bilmiyorum. Bugün hesabıma Almanya'dan biri erişmeye çalıştı. Microsoft Authenticator sayesinde erişemedi. Dikkat edin. Microsoft'a güvenmiyorum.

Güncelleme

Dostlar, yeni bir sızıntı daha mı oldu bilmiyorum. Bugün hesabıma Almanya'dan biri erişmeye çalıştı. Microsoft Authenticator sayesinde erişemedi. Dikkat edin. Microsoft'a güvenmiyorum.

Bana herhangi bir saldırı düzenlenmedi şimdiye kadar. Ne Google ne de Microsoft tarafında.

15 den fazla kaçak oyun, kaçak office, kaçak windows, avast. Ona rağmen 0 saldırı.

Gece ben uyurken böyle bildirim gelmiş 2 ülkeden erişmişler. Fakat bu hesabımı sadece skype için kullanırdım 2FA vs yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…