3D printer ile kasa yapılır mı?

Eki Görüntüle 261510

Kasa küçük zaten, aradığın kriterlere uygun bunu bulabildim. Desteklediği anakart boyutuna göre kasa boyutu yorumlanmaz.

Kasa benim istediğim bir kasa türü değil yukarıda ve sağda kocoman boşluklar kalıyor istemiyorum istiyor olsam kendi kasamdan devam ederim. Aradığım kriterlere uygun kasa var zaten. Üstelik ATX destekleyen bir kasanın istediğim boyutta küçük olma imkanı yok yani yorumlanır.
DeepCool CH160 Plus bu kasa uygun güzel kasa fakat ben hem daha uyguna getireyim hem de bana bir proje olsun eğlence olsun peşindeyim.

Ve bir de TR de yok doğru düzgün bu kasalar o can sıkıyor sadece eğlencede değil.

En uygun bu var gördümde şu an bu kadar masraf yapmak istemiyorum tüm sistemi AM5'e geçirmem gerekecek üstüne.

Siz iyisi mi Reddit'teki r/sffpc Sub'una bir göz atın. Kendiniz öğrenirseniz daha yararlı olur ayrıca şu an yardım edecek vaktim yok

Siz iyisi mi Reddit'teki r/sffpc Sub'una bir göz atın. Kendiniz öğrenirseniz daha yararlı olur ayrıca şu an yardım edecek vaktim yok

Oralara baksamda hocam yaptıkları kasalar var o kasalarda TR de yok olanlarda çok pahalı.

Baktimda pek goremedim Reddit'le aram yok pek belki de yanlış yere bakiyorumdur.
Sub'ın arama kısmında "printed" diye aratırsanız daha faydalı şeyler bulabilirsiniz. Tabii İngilizce bildiğinizi var sayarak konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…