Reis vallahi zor tasarimlar bir de ben istemiyorum iste ekran karti degiseyim anakart degiseyim. Direkt mATX olan ve 3 fanli kart koyabildigim bir şey olsun istiyorum. Hadi ekran kartini degistirsem filanda yetmez gibi fena seyler var ve istedigimi bulamıyorum pek. Bulsamda dosyalarini paylasmiyorlar galiba ben göremedim.
Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Üstün
Reis vallahi zor tasarimlar bir de ben istemiyorum iste ekran karti degiseyim anakart degiseyim. Direkt mATX olan ve 3 fanli kart koyabildigim bir şey olsun istiyorum. Hadi ekran kartini degistirsem filanda yetmez gibi fena seyler var ve istedigimi bulamıyorum pek. Bulsamda dosyalarini paylasmiyorlar galiba ben göremedim.
Dosyalar için daha çok 3D tasarım sitelerine bak, yeggi gibi. mATX için de r/mffpc Sub'u var. Müsait oldukça ben de yardımcı olurum. Kendi kasamı tasarladım aslında ama basmak nasip olmadı. Anakart gibi
Dosyalar için daha çok 3D tasarım sitelerine bak, yeggi gibi. mATX için de r/mffpc Sub'u var. Müsait oldukça ben de yardımcı olurum. Kendi kasamı tasarladım aslında ama basmak nasip olmadı. Anakart gibi![]()
Bazi seyler gordum aşırı hos duran kasalar varda ya printed degil ya da mATX degil. Ve harbici manyak gibi kucuk sıkışık kasalar dolu. Guzel bir hobi fakat masrafli bence ozellikle TR de. Dedigin gibi bir yeggiye bakayım.
- Makaleler
- 64
Plastik olacağı için ısıya dayanıklı olabileceğini düşünmüyorum. Boşa masraf olabilir.
Plastik olacağı için ısıya dayanıklı olabileceğini düşünmüyorum. Boşa masraf olabilir.
Petg ile basicagim icin bir problem olmaz diye dusunuyorum gunesin altinda durmadigi surece. Geneldede petg ile basiyorlar zaten isiyla alakali bir problem yasicami sanmiyorum.