Reis vallahi zor tasarimlar bir de ben istemiyorum iste ekran karti degiseyim anakart degiseyim. Direkt mATX olan ve 3 fanli kart koyabildigim bir şey olsun istiyorum. Hadi ekran kartini degistirsem filanda yetmez gibi fena seyler var ve istedigimi bulamıyorum pek. Bulsamda dosyalarini paylasmiyorlar galiba ben göremedim.

Reis vallahi zor tasarimlar bir de ben istemiyorum iste ekran karti degiseyim anakart degiseyim. Direkt mATX olan ve 3 fanli kart koyabildigim bir şey olsun istiyorum. Hadi ekran kartini degistirsem filanda yetmez gibi fena seyler var ve istedigimi bulamıyorum pek. Bulsamda dosyalarini paylasmiyorlar galiba ben göremedim.

Dosyalar için daha çok 3D tasarım sitelerine bak, yeggi gibi. mATX için de r/mffpc Sub'u var. Müsait oldukça ben de yardımcı olurum. Kendi kasamı tasarladım aslında ama basmak nasip olmadı. Anakart gibi :D

Dosyalar için daha çok 3D tasarım sitelerine bak, yeggi gibi. mATX için de r/mffpc Sub'u var. Müsait oldukça ben de yardımcı olurum. Kendi kasamı tasarladım aslında ama basmak nasip olmadı. Anakart gibi :D

Bazi seyler gordum aşırı hos duran kasalar varda ya printed degil ya da mATX degil. Ve harbici manyak gibi kucuk sıkışık kasalar dolu. Guzel bir hobi fakat masrafli bence ozellikle TR de. Dedigin gibi bir yeggiye bakayım.

Plastik olacağı için ısıya dayanıklı olabileceğini düşünmüyorum. Boşa masraf olabilir.

Petg ile basacağım için bir problem olmaz diye düşünüyorum, güneşin altında durmadığı sürece. Geneldede Petg ile basıyorlar zaten. Isıyla alakalı bir problem yaşayacağımı sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Petg ile basacağım için bir problem olmaz diye düşünüyorum, güneşin altında durmadığı sürece. Geneldede petg ile basıyorlar zaten. Isıyla alakalı bir problem yaşayacağımı sanmıyorum.

Kapalı kasa masrafı aşırı pahalıya geliyor, malzeme petg olsa da baskının içini boş bırakırsan içe göçme yaşarsın. Open frame düşünür müydün? Bende bayağıdır bakıyorum ve aşırı hoş tasarımlar var. Sistem hem serin çalışır hem ucuz maaliyetli olur hem de sıra dışı durur.

Kapalı kasa masrafı aşırı pahalıya geliyor, malzeme petg olsa da baskının içini boş bırakırsan içe göçme yaşarsın. Open frame düşünür müydün? Bende bayağıdır bakıyorum ve aşırı hoş tasarımlar var. Sistem hem serin çalışır hem ucuz maaliyetli olur hem de sıra dışı durur.

Bunlarında sorunu bence güvenliği hiç olmaması. Çarpma durumu sıvı teması sıvı sıçrama riski filan derken problem oluyor. Bir diğer videsounda yaptığı kasa daha fazla malzemeli ve 2.2 kg tutmus baskıları boş yapmayacağım dolu yapacağım kapalı kasa daha mantıklı gibi yapacaksam. Ama güzel tasarımlar bir ara düşündüm fakat riskli benim için.