3DS Max ile mimari modelleme için kaynak ve ekosistem öneriniz var mı?

Yabancı kaynaktan da kurs alın. Türkçe anlatan bir hocadan da alın. Çeşitlilik iyidir her zaman birinin eksiğini diğeri kapatıyor.
Sanırım ilk aşamada kaynak toplamalıyım.
Biraz seçiciyim. Teşekkürler, bu saatte değer verip önerilerini paylaştığın için.
İnşallah başlayabildiğim noktada birbirimize ya da gerçekten tutkuyla ilgilenen kişilere bol bol maruz kalırız.

Yani herkesin öğrenme şekli farklı o konuda net bir şey diyemem. Ama ben o şekilde daha kolay öğrendim. İşi severek yapmak çok önemli gerçekten istemek lazım. Çünkü deli gibi çok zaman harcanıyor. O arabanın bu kadar zaman götüreceğini mesela çok tahmin edemedim. Sabırlı olmak lazım.

Rica ederim. Öncelikle sıfırdan anlatabilecek hoca bulmanız lazım. Online kurs olarak. O kursu uygulamalı yapıp bitirdikten sonra farklı kursa geçin. Başlangıç olabilir önemli değil.

Render konusunu realtime görebilsek tabii ki daha iyi olurdu
Yaptığımız şeyi anında görürdük. Şimdilerde yapay zekayla prompt yazıp sonuçları anında görmek gibi.

Render konusunu realtime görebilsek tabii ki daha iyi olurdu
Yaptığımız şeyi anında görürdük. Şimdilerde yapay zekayla prompt yazıp sonuçları anında görmek gibi.

Bende 3090 var ama o bile tam yeterli gelmiyor.

Blender da var yoksa tabii ki ama bekleterek.

Öncelikle sıfırdan anlatabilecek hoca bulmanız lazım
Numerik Çizer diye yıllardır bu işlerle ilgilenen bir abimizden aldım ve soru sormaya çekiniyorum.
Çünkü hiç uygulamaya geçemedim. Kendisi de haklı olarak yola çıkmadan soru sorulmasını sevemiyor Haklı da.

Benim ilk aldığım kurs grant abbitt in di. Udemy kursuydu. Her şeyi sordum. Bu işte çekinmek olmaz sonuna kadar soru sorun. Bazı durumlarda yapay zekadan da destek alabilirsiniz. Mesela addon buldum işime yarar o şekilde sorunlarımı çözdüğüm oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…