Yer
Yalova/Merkez
Arkadaşlar merhaba,

Bir iPad mini 2 satın aldım, 3uTools bağladığımda bir problem yok ama device modelde "possibly modified" yazıyor, bu ne anlama geliyor?

Teşekkür ederim.

1724279701702.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
"Possibly modified" ifadesi, iPad mini 2'nin yazılımının veya donanımının değişmiş olduğunu gösterir. Bu, IPad'in orijinal yazılım veya donanımında bir değişiklik yapıldığı anlamına gelir. Örneğin, cihazın Jailbreak yapılmış olması, yazılımda değişiklikler veya donanımda modifikasyonlar yapılmıştır.

"Possibly modified" ifadesi, iPad mini 2'nin yazılımının veya donanımının değişmiş olabileceğini gösterir. Bu, IPad'in orijinal yazılım veya donanımında bir değişiklik yapıldığı anlamına gelebilir. Örneğin, cihazın Jailbreak yapılmış olması, yazılımda değişiklikler veya donanımda modifikasyonlar yapılmıştır.
Jailbreak yapılmadı hocam.

Hocam cihazı aldığım zaman sıfırladım aldığım zamanda adam zaten sıfırlamıştı ben ne olur nolmazdan dolayı sıfırladım şu an cihazda herhangi bir Jailbreak işlemi yok.

2015'te satılan bir cihazın sıfırı olmazkine hocam, 2.el aldım.

İllaki Jailbreak değil yazılımda veya donanımda değişiklikler olduğu öne çıkabilir.

Ayarlar > genel > hakkında menüsünden yazılım ve donanım bilgilerini kontrol et.
Seri numarasını Apple'ın destek sitesinde doğrula.
iTunes veya finder ile cihaz bilgilerini kontrol et.

Evet haklisiniz kafam kaydı. Bir parçası değiştirilmiş olabilir, bir telefoncuya gösterirseniz açılıp açılmadığını anlar büyük ihtimalle fakat ucuza aldıysanız dert etmeyin.

3uTools ile kontrol ettiğim zaman tek değişen ekran olarak gözüküyor ki satan abide demişti ekranının değiştiğini.