Bütçe
4.000-5.000 TL
Ne alırsan al, Epson almanı asla önermiyorum. Aldığımdan beri sorunları bitmedi. Belki ben şanssızımdır ama gerçekten çok çektirdi bana. Her hafta kağıt sıkışması, bozuk çıktılar, boya seviyesinin gayet dolu olmasına rağmen boya bitti uyarıları vs. Servise götürdüm çözdük dediler 1 hafta sonra yine aynı sorunlar.

Bunlar renkli basmaz ve çift taraflı otomatik baskı yoktur. Bende buna benzer Xerox Phaser 3020 var, ev kullanımı için ve evrak çıkarmak için uygun, muadil toneri ucuz.

Bunun yerine mürekkep tanklı yazıcı alırsanız daha çok işinizi görür. Tabii sürekli kullanmayacaksanız lazer yazıcı daha ideal olur mürekkep kafada kuruma yapabileceğinden.

Son düzenleme:
Bunlar renkli basmaz ve çift taraflı otomatik baskı yoktur. Bende buna benzer Xerox phaser 3020 var, ev kullanımı için ve evrak çıkarmak için uygun, muadil toneri ucuz.

Bunun yerine mürekkep tanklı yazıcı alırsanız daha çok işinizi görür. Tabii sürekli kullanmayacaksanız lazer yazıcı daha ideal olur mürekkep kafada kuruma yapabileceğinden.

Zaten PDF'leri çıktı almak için yazıcı bakıyorum ödevler vs falan.

@22304 maksimum kaç çıktı alıyor pantum yazıcı bir de Wi-Fi ile telefona bağlanıyor mu?

Bir de Xerox phaser 3020 mi pantum P2500W mu?