Bütçe
4.000-5.000 TL

birkanoztrk

Uzman
Merhaba,

Yıllardır ASUS DSL AC51 kullanıyorum ve Wi-Fi'si artık çekmiyor. Şu anda 100 Mbps internet altyapımız var fakat ileride 1000 Mbps de olma ihtimali dolayısıyla kaliteli bir modem arıyorum. Keenetic Hero AX3000 buldum sizce iyi midir? 100 Mbps destekler mi? Bana lütfen 5K civarında bir modem önerebilir misiniz? Uzun ömürlü olsun ve Wi-Fi sorunu olmasın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alman gereken şey bu modem arıyorsan bu bütçede (Daha ucuz olan aynı modelde var ama onda VDSL için giriş yok).

Eğer ben Mesh Modem olsun dersen şu da var:

Sizin baktığınız DSL ile uyumlu değil.

Fahiş fiyatta. 11 yaşında ve ellerinde kalanlar acayip pahalıya satıyor.

Me

Alman gereken şey bu modem arıyorsan bu bütçede (Daha ucuz olan aynı modelde var ama onda VDSL için giriş yok).

Eğer ben Mesh Modem olsun dersen şu da var:

Sizin baktığınız DSL ile uyumlu değil.

Fahiş fiyatta. 11 yaşında ve ellerinde kalanlar acayip pahalıya satıyor.
Mesh in ilk attığınıza göre bir artısı var mı hocam? Bir de ilk attığınız veya mesh olan 1000mbit de destekler mi?

Mesh in ilk attığınıza göre bir artısı var mı hocam? Bir de ilk attığınız veya mesh olan 1000mbit de destekler mi?
Eğer bu ürünü diyorsanız bu router hocam.

Ben Tenda v12 aldım ucuz ve güzel diye ama wifi istiyorsan Keenetic Hero alabilirsin tabiki de. Çok iyi bir tercih olur. Bende para olsa bende alırdım.
Keenetic Hero'nun iki modeli var. Biri router, biri modem.

1744555095036.webp

Me

Diğer odalara da yayıyor bu Deco serisi hocam. Destekler ikisi de.

Kullanıcı arayüzü genelde basit TP-Link'in de ancak bu bütçeye modem olarak sınırlı zaten, Router isterse seçenek bol...