Bütçe
4.000-5.000 TL
Hocam evin ortasına koycaz 2 oda 1
Diğer odalara da yayıyor bu Deco serisi hocam. Destekler ikisi de.

Kullanıcı arayüzü genelde basit TP-Link'in de ancak bu bütçeye modem olarak sınırlı zaten, Router isterse seçenek bol...
salon var mesh almak daha mı iyi olur o zaman çekim kalitesi olarak?

Olabilir ancak mevcut modemle bir Bridge modu kurmanız gerekebilir. Bir arkadaşa öyle yaptık.
Bridge modu nedir hocam neye yarıyor? Aldım mı sorunsuz kullanauım yeter 😂

Olabilir ancak mevcut modemle bir Bridge modu kurmanız gerekebilir. Bir arkadaşa öyle yaptık.
Asus modemle yıllarıdr çok sorun yaşamadan devam ediyorum yani bridge vs. Hiç girmemiştim. Bu kneetic ondan iyise direkt onu alıp geçeyim. İleride fiber gelmeyecek gibi 100mbps ye sıkışacağım gibi.

Bridge modu nedir hocam neye yarıyor? Aldım mı sorunsuz kullanauım yeter 😂
Köprü modu. İki tane modemle arasında kurulan ve genişletme menzili için kullanılan sistem.

Burada çok güzel anlatılmış bakın.

ASUS modemle yıllarıdr çok sorun yaşamadan devam ediyorum yani bridge vs. hiç girmemiştim. Bu Keenetic ondan iyise direkt onu alıp geçeyim. İleride fiber gelmeyecek gibi 100Mbps'ye sıkışacağım gibi.

Al geç hocam Keenetic'i sen.

B
Köprü modu. İki tane modemle arasında kurulan ve genişletme menzili için kullanılan sistem.

Burada çok güzel anlatılmış bakın.

Al geç hocam Keenetic'i sen.
Bridge modun6 anladım hocam asusla alacağım modemi bağdaştırıp bir nevi birini odaya birini salona koyup menzili genişletiyorum. Kneetici alacaktım fiyatı bir anda artmış. Tp linki almayı düşünüyorum şimdi çünkü arada 1k lık bir fark var ama o fiyata değecek kadar iyise onu alıp geçebilirim. Sizce hangisini yapayım hocam? Son soru 1k ya o fark değecekse tp linki alıp geçicem.

Bridge modunu anladım hocam ASUS'la alacağım modemi bağdaştırıp bir nevi birini odaya birini salona koyup menzili genişletiyorum. Kneetici alacaktım fiyatı bir anda artmış. TP-Link'i almayı düşünüyorum şimdi çünkü arada 1Klık bir fark var ama o fiyata değecek kadar iyise onu alıp geçebilirim. Sizce hangisini yapayım hocam? Son soru 1K ya o fark değecekse TP-Link'i alıp geçeceğim.

Değer bence.