Tab A9 Plus kullanıyorum gayet güzel özellik(Panel dışında) ve fiyat olarak ama memnun kalmamışsınız anlaşılan. Bu bütçede bir tek ikisi var zaten o yüzden Pad X9 öneririm.
Aslında memnundum ekranı sorun çıkardı ondan memnun kalmadım iade etmiştim ozaman pad x9 a bakayım.

Pad X9 fiyatına göre ekran ve işlemci özelinde gayet güzel bir cihaz. Honor da artık eskiye göre daha yaygınlaşmış bir marka. Bence Pad X9 alınır.

Ekranı bir de 120 Hz ve inceleme videolarına baktım zaman Honor pad X9'un şarjı daha fazla gidiyor.

Tam olarak durum öyle değil aslında Samsung batarya konusunda biraz zaman istiyor en azından benim gözlemlediğim kadarıyla öyle. Tableti ilk aldığımda şarjı çok hızlı bitiyordu aradan 1 hafta geçince batarya süresi çok çok daha fazla uzamıştı. Bence izlediğiniz veya baktığınız testler pek de sağlıklı değil çünkü aynı incelemelere bende baktım.

Tam olarak durum öyle değil aslında Samsung batarya konusunda biraz zaman istiyor en azından benim gözlemlediğim kadarıyla öyle. Tableti ilk aldığımda şarjı çok hızlı bitiyordu aradan 1 hafta geçince batarya süresi çok çok daha fazla uzamıştı. Bence izlediğiniz veya baktığınız testler pek de sağlıklı değil çünkü aynı incelemelere bende baktım.
Bilemiyorum artık biraz kullandım ekran da bir tane ölü pixel olduğunu görünce iade ettjm artık duruma göre bakacağım.

Hakkını yemeyeyim tabletin bataryası beni tatmin etmişti birde Multitouch sorunu vardı bu sorunu çözerlerse eğer güzel tablet.