Bütçe
4.000 TL
Şöyle iki video var kendiniz karar verebilirsiniz.

IEM kulaklıklarda üst düzey bir mikrofon performansı beklemek saçma olur ama Discord için idare edecek seviyede bence.

Sadece mikrofonu Discord'da kullanacagım. Sesimi iyi versin yeterli. Nova Pro performansı beklemiyorum zaten bende.

Sadece mikrofonu Discord'da kullanacagım. Sesimi iyi versin yeterli. Nova Pro performansı beklemiyorum zaten bende.

2 3 tane video izledim IEM sense Pro için.Mikrofon yeterli geldi bana açıkçası.

2 3 tane video izledim IEM sense Pro için. Mikrofon yeterli geldi bana açıkçası.

Baska oneriniz var mı?

Son düzenleme:
Nova Pro kadar iyi mikrofon performansj verecegini sanmiyorum. Mikrofon icin IEM alinmaz.

Bende diyorum ki Discord'da sesim temiz gitsin yeterli. Mikrofon istesem harici alırım zaten.

Bende diyorum ki Discord'da sesim temiz gitsin yeterli. Mikrofon istesem harici alırım zaten.

Dedim ya kafaustu kulaklıklar rahatsız etmeye basladı IEM denemek istiyorum almışkende mikrofonu işimi görsün.

Dedim ya kafaustu kulaklıklar rahatsız etmeye basladı IEM denemek istiyorum almışkende mikrofonu işimi görsün.
İsini gorecektir ama Nova Pro'nun performansini vermez muhtemelen. Downgrade yemis olacaksin yani.