- Makaleler
- 23
Belirli bir butce soylersen daha iyisini onerebilirim.
Belirli bir butce soylersen daha iyisini onerebilirim.
Belirli bir bütçe soylersen daha iyisini onerebilirim.
EG280 oneririm. Mikrofonu cogu IEM'den daha iyi. Gaming odakli.
Basit bir matematik kurmak gerekirse EG280 neredeyse iki tane EW200 parasi ediyor. EG280 80 dolar, EW200 45 dolar. Simgot bu IEM'i SIMGOT Game adiyla cikardi. Ayni mikrofonu kullanacaklarini sanmiyorum. Oyle olsa bile en basindan dedigim gibi, mikrofon performansi icin IEM alinmamali.Wraith Sense var ben de ve kötü. Evox da öyledir muhtemelen, çünkü millet sadece pohpohluyor. Bir tane adamakıllı inceleme yorum bulamazsın. "evet gördüğünüz gibi anime kızı var, hemen alsın herkes". Diyorlar.
Hocam gördüğüm kadarıyla EG280 ile EW200'ün kablosu aynıymış. Görüntüleri tıpatıp aynı yani, mikrofon da aynı olmaz mı doğal olarak.
Basit bir matematik kurmak gerekirse EG280 neredeyse iki tane EW200 parasi ediyor. EG280 80 dolar, EW200 45 dolar. Simgot bu IEM'i sımgot Game adiyla cikardi. Ayni mikrofonu kullanacaklarini sanmiyorum. Oyle olsa bile en basindan dedigim gibi, mikrofon performansi icin IEM alinmamali.
Yani acayip bir fark olacagini sanmiyorum mikrofon konusunda. Muhtemelen %10 iyilestirme mevcuttur.Vallahi haklısın da, iki katı olmasına rağmen kablosu da tıpatıp aynı. Bu yüzden mikrofon da neden olmasın dedim. Bakalım arkadaş alacak karşılaştırırız.
Yani acayip bir fark olacagini sanmiyorum mikrofon konusunda. Muhtemelen %10 iyilestirme mevcuttur.