Bütçe
4.000 TL
Nereden alacaksin? Wraith'de stok yok su an. Meyer gaming satiyor su an icin.

Amazon'da satıyor.

Bütçe 4000 yazıp neden 1.500 TL'lik IEM'i tercih ediyorsunuz ki?

Amazon satıyor begenmez ısem gerı verırım diye dusunuyorum. Dırek Wraith'den satın alırsam ıade edemem buyuk ıhtımal.

Amazon'da satıyor.

Amazon satıyor begenmez ısem gerı verırım diye dusunuyorum. Dırek Wraith'den satın alırsam ıade edemem buyuk ıhtımal.

İlk defa kullanacagım ıcın begenmez ısem 4 bın TL cope gıtmesın.

Amazon'da satıyor.

İlk defa kullanacagım ıcın begenmez ısem 4 bın TL cope gıtmesın.
Baslangic icin Waner 2 guzel. Hayirli olsun simdiden.

3 kere Amazon'dan kulaklık aldım kullandım begenmedım gerı verdım bıraz zorlayınca iade ediyorlar.

Bütçe belırttım belki daha ıyısını alırım diye sonra ilk defa IEM kullanacagım ıcın kulagımı agrıtır diye dusundum. İade edemez ısem bıle 1.500 TL uzmez beni.

Kulak üstü ve kulak içi.

Baslangic icin waner 2 guzel. Hayirli olsun simdiden.

Type-C modelinde mıkrofon var degıl mı?

Bütçe belırttım belki daha ıyısını alırım diye sonra ilk defa IEM kullanacagım ıcın kulagımı agrıtır diye dusundum. İade edemez ısem bıle 1.500 TL uzmez beni.

Kulak üstü ve kulak içi.

Evet var mikrofon. Ben de kullanıyorum WAN er 2'yi. Şu ana kadar aldırdığım kimsenin kulağı ağrımadı.

Kulak üstü ve kulak içi.

Aklıma şey geldi bir de NVIDIA boardcast mı ne var mıs o ayarlayınca sesı temız verıyor diye gordum.

@Simon https://wraithesports.com/products/celest-wyvern-black-remaster-iem-kulaklik?variant=49494400893121 bu nasıldır?

Son düzenleme: