Bütçe
4000

Cezzâr

Uzman
İşlemcim R5 7500F.
Anakartım B650M Gaming Plus.

İkisi arasında kaldım. ASUS soğutma olarak daha mantıklı geliyor ama mining yapılmış, Gigabyte ise daha gürültülü ve sıcak çalışır diye korkutuyor.

ASUS da mining işinde yüzde 75performansla 1 yıl kadar kullanıldı.

Bütçem bu aralıkta 4000 TL. Aklımda RX 5700 vardı ama onların da fiyatları uçmuş ve driver sorunları hala var deniliyor.

1660 Super => Msi //// Asus

1660 Ti => Gigabyte

Alınmasına alınır da 1660 Super eski bir kart performansı da ortada. Bende de Asus tuf versiyonu var performansı yüzünden RX 6700 XT ile değiştirdim yani alacaksanız performans konusunu hesabınıza katarak alın ayrıca mining yapılmış kartlardan uzak durun.

İşlemcim R5 7500F.
Anakartım B650M Gaming Plus.

İkisi arasında kaldım. ASUS soğutma olarak daha mantıklı geliyor ama mining yapılmış, Gigabyte ise daha gürültülü ve sıcak çalışır diye korkutuyor.

ASUS da mining işinde yüzde 75performansla 1 yıl kadar kullanıldı.

Bütçem bu aralıkta 4.000 TL. Aklımda RX 5700 vardı ama onların da fiyatları uçmuş ve driver sorunları hala var deniliyor.

1660 Super => Msi //// Asus

1660 Ti => Gigabyte

Güvenlik etiketleri yok içleri açılmış bence bu bütçeyi biraz daha artırın hazır sistem satanlar var sadece ekran kartını almak istedğinizi söyleyin verenler oluyor.

Alınmasına alınır da 1660 Super eski bir kart performansı da ortada. Bende de ASUS TUF versiyonu var performansı yüzünden RX 6700 XT ile değiştirdim yani alacaksanız performans konusunu hesabınıza katarak alın ayrıca mining yapılmış kartlardan uzak durun.

Evet haklısınız 1660 Super ile AAA oynayamazsınız kartın gücü yetmiyor.

Güvenlik etiketleri yok içleri açılmış bence bu bütçeyi biraz daha artırın hazır sistem satanlar var sadece ekran kartını almak istedğinizi söyleyin verenler oluyor.

Evet haklısınız 1660 Super ile AAA oynayamazsınız kartın gücü yetmiyor.

AAA oyunlarla işim pek yok genelde Valorant oynuyorum.

Alınmasına alınır da 1660 Super eski bir kart performansı da ortada. Bende de ASUS TUF versiyonu var performansı yüzünden RX 6700 XT ile değiştirdim yani alacaksanız performans konusunu hesabınıza katarak alın ayrıca mining yapılmış kartlardan uzak durun.

MSI alınır mı sizce?

AAA oyunlarla işim pek yok genelde Valorant oynuyorum.

MSI alınır mı sizce?

MSI dayanıklı uzun ömürlü bir markada 1660 Super kendisi eski bir kart belki bir süre daha işinizi görürde yakın zamanda kaldır at olur o kart açık konuşmak gerekirse eğer parayı toplarım dersen 6900XT 3060 3070 Ti 3080 4060 4070 4070 Super benim önerim bu kartlar üzerine olur FPS odaklı olduğunuz için ama CS 2 mesela GPU'ya fazlaca ihtiyaç duyuyor Valorant'ta aynı şekilde 2 k Ultra ayarlarda FXAA açık şekilde GPU kullanımı %99 %97 arası CPU 1 tık daha arka planda kalıyor.

MSI dayanıklı uzun ömürlü bir markada 1660 Super kendisi eski bir kart belki bir süre daha işinizi görürde yakın zamanda kaldır at olur o kart açık konuşmak gerekirse eğer parayı toplarım dersen 6900XT 3060 3070 Ti 3080 4060 4070 4070 Super benim önerim bu kartlar üzerine olur FPS odaklı olduğunuz için ama CS 2 mesela GPU'ya fazlaca ihtiyaç duyuyor Valorant'ta aynı şekilde 2 k Ultra ayarlarda FXAA açık şekilde GPU kullanımı %99 %97 arası CPU 1 tık daha arka planda kalıyor.

Önemli değil bir süre işime yarasın yeterli o zaman MSI ilandaki arkadaşla anlaşmaya çalışayım.