Bütçe
4000

5994

Uzman
Merhaba. Şu an halihazırda Huawei Watch GT3 kullanıyorum, fakat çok memnun değilim. Samsung telefon ve EP-P5400t Samsung kablosuz şarj cihazına sahip olduğumdan dolayı platform bağımlılığı ortaya çıkıyor (çünkü bu stant ile GT3 saati şarj edemiyorum). Bu nedenle Samsung akıllı saate geçmeyi düşünüyorum. Telefonla konuşma veya mesajlara cevap verme vs. çok önemli değil. Sağlık ve şarj konusu daha öncelikli. Galaxy Fit3 nasıl bir tercih sizce? Öneriniz varsa sevinirim. Bütçeyi çok arttırmayı düşünmüyorum, en çok 4.000 TL.

Merhaba. Şu an halihazırda Huawei Watch GT3 kullanıyorum, fakat çok memnun değilim. Samsung telefon ve EP-P5400t Samsung kablosuz şarj cihazına sahip olduğumdan dolayı platform bağımlılığı ortaya çıkıyor (çünkü bu stant ile GT3 saati şarj edemiyorum). Bu nedenle Samsung akıllı saate geçmeyi düşünüyorum. Telefonla konuşma veya mesajlara cevap verme vs. çok önemli değil. Sağlık ve şarj konusu daha öncelikli. Galaxy Fit3 nasıl bir tercih sizce? Öneriniz varsa sevinirim. Bütçeyi çok arttırmayı düşünmüyorum, en çok 4.000 TL.

Bütçe varsa tavsiye ederim.

Amazon gece fiyatları aşağıya çekiyor ben 4600 iken Watch 6'yı 3900'e kaptım bu sayede. Sizde deneyebilirsiniz.

1731317686752.webp

Biraz daha zorlayıp GW6 44mm alacağım sanırım arkadaşlar, 40mm biraz küçük geldi. Aklımda aslında Fit3 vardı, ama ben klasik yuvarlak saat tasarımı istiyorum.

GW6 yaklaşık 4500 TL'ye geliyor şu an alınır bu fiyata, daha da düşer mi?

Son dakika kararı ile Samsung Galaxy Fit3 alındı. Herkese teşekkürler. GW8 çıkınca veya NFC Ödeme gibi şeyler yaygınlaşınca güncel modelden devam ederim diye düşündüm :D

Güncelleme V2 :) Fit3 iade işlemi başlattım, çünkü GW6 4000'e düştüğünden sipariş geçtim. Kaç gündür 4750 TL'ydi, daha da düşmez diye düşünürken :D

@0xraptoRwave @1589 @Ali De Niro

Son düzenleme: