Sağ olun hocam. GW6'yı 4750'den alsaydım üzülürdüm, sepete attım çıkardım falan bayağı kararsız kalmıştım. Amazon'dan beklemezdim böyle bir şey.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000
erdym
Üstün
Sağ olun hocam. GW6'yı 4750'den alsaydım üzülürdüm, sepete attım çıkardım falan bayağı kararsız kalmıştım. Amazon'dan beklemezdim böyle bir şey.
Dediğim gibi olmuş ben de kız arkadaşım ve kendim için ekstra 2 tane sipariş ettim. Hayırlı olsun hocam.
Bu arada Amazon telefondan alıma özel 100 TL indirimli veriyor saati haberiniz olsun.
Dediğim gibi olmuş ben de kız arkadaşım ve kendim için ekstra 2 tane sipariş ettim. Hayırlı olsun hocam.
Bu arada Amazon telefondan alıma özel 100 TL indirimli veriyor saati haberiniz olsun.
Sağ olun hocam. O indirim Fit3 alırken kullanıldı, yani yalan oldu
erdym
Üstün
Sağ olun hocam. O indirim Fit3 alırken kullanıldı, yani yalan oldu![]()
Yine de çok daha iyi bir tercih yaptınız iyi günlerde kullanın. 2. elde Watch 4 için millet fit 3 takaslamaya çalışıyor
0xraptoRwave
Üstün
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Çok daha iyi bir tercih olmuş, elit modellerden sayılabilir.Son dakika kararı ile Samsung Galaxy Fit3 alındı. Herkese teşekkürler. GW8 çıkınca veya NFC Ödeme gibi şeyler yaygınlaşınca güncel modelden devam ederim diye düşündüm
Güncelleme V2Fit3 iade işlemi başlattım, çünkü GW6 4000'e düştüğünden sipariş geçtim. Kaç gündür 4750 TL'ydi, daha da düşmez diye düşünürken
@0xraptoRwave @1589 @Ali De Niro
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-