4.000 TL'ye Gaming.gen.tr'den fare önerisi

Bütçe
4.000 TL

RaveN

Başarılı
İndirimsiz hali 4000 TL'ye kadar çıkabilecek bir mouse önerisi arıyorum. Rival 3 modelinden geçiş yapacağım. Teşekkürler. Ayrıca ekstra para koyabilirsem sizce G PRO X Superlight 2 fiyatını hak eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimsiz hali 4000 TL'ye kadar çıkabilecek bir mouse önerisi arıyorum. Rival 3 modelinden geçiş yapacağım. Teşekkürler. Ayrıca ekstra para koyabilirsem sizce G PRO X Superlight 2 fiyatını hak eder mi?
Tutuş şekliniz nedir elinizin boyutu nedir?

Claw şeklini kullanıyorum hocam. Elimi daha önce hiç ölçmedim fakat ne çok büyük ne çok küçük ortada.

Hocam Gaming.Gen.TR olması zorunlu ise Pulsar xlite V4 veya Gladius 3 "aimpoint" öneririm Wraith denilmiş oraya da bakabilirsiniz oradan da ogm Cloud veya ogm Pro V2 bakabilirsiniz.

Hocam Gaming.Gen.TR olması zorunlu ise Pulsar xlite V4 veya Gladius 3 "aimpoint" öneririm Wraith denilmiş oraya da bakabilirsiniz oradan da ogm Cloud veya ogm Pro V2 bakabilirsiniz.
Hitscan Hyperlight nasıldır hocam sizce?

Hocalarım Scyrox V8 nasıldır sizce? Gaming.gen.tr'den almak zorundayım Wraith uymuyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…