Bütçe
4.000 TL

urws 27

Becerikli
Yer
İstanbul / Fatih
Merhaba, iyi pazarlar diliyorum Techolay ailesi. Manyetik klavye arıyorum, tavan bütçem 4.000 TL; ancak çok iyi dediğiniz bir model varsa 300-400 lira esneyebilir bütçem. Şimdiden tüm önerileriniz için teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Boyut tercihim yok hocam; %60, %75, %100 hiç fark etmez fakat renk maalesef uymuyor. :)
Renk olarak uygunsa bu olabilir. Manyetik olarak bulunduğu fiyatın en iyilerinden.

Neon 68HE SC+'a bütçe çıkmazsa veya siyah renk istiyorsan: GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye

Hocam, VGC çok ilgimi çekti. Bütçem dahilinde bunu alacağım; kesinlikle çıkmazsa da Gameraider K1HE alırım. İkisi de gerçekten ilgimi çekti, çok güzel klavyeler. 2. monitörümü kullanmadığım için satıyorum, alıcı var. Satılır satılmaz VGN Neon'u çekeceğim.

Hocam, VGC çok ilgimi çekti. Bütçem dahilinde bunu alacağım; kesinlikle çıkmazsa da Gameraider K1HE alırım. İkisi de gerçekten ilgimi çekti, çok güzel klavyeler. 2. monitörümü kullanmadığım için satıyorum, alıcı var. Satılır satılmaz VGN Neon'u çekeceğim.
Hayırlı olsun şimdiden hocam. Pişman olmazsınız, attığım Neon 68 HE SC+'ın özellikleri oldukça iyi, bir kroniği de yok. K1 HE'de pişman etmez fakat aradaki farka değecektir.