Neye göre hocam? YKS değil bu sağlam çalışırsa çok rahat yetişir. Tabii hedefi 500 tam puan değilse.
Oturup ders çalışmak yerine teknoloji forumunda konu açıldığı için yetişmez diyorum. Konu sahibi arkadaş yetişmez diyorum bırakacak mısın her şeyi? Hayır yine çalışacaksın, istediğin yer gelir mi bilmem. Umarım gelir. 5 ay niye yattın?

Neye göre hocam? YKS değil bu sağlam çalışırsa çok rahat yetişir. Tabii hedefi 500 tam puan değilse.
YKS bile olsa belli yere kadar gelebilir.

Merhaba,

4,5 ayda LGS yetişir mi? Türkçem iyi yüksek, inkılap iyi yüksek, din iyi, İngilizce normal netler az değil iyinin bir ortası, fen iyi, matematik ise eksi netlerde. Şimdiden full tempo her gün çalışsam ve 1 gün tatil yapsam yetişir mi? Ayrıyeten program yapabilir misiniz?
Onu kendin yapacaksın, seni ben ya da buradan başka biri tanımıyor senden daha iyi.

Merhaba,

4,5 ayda LGS yetişir mi? Türkçem iyi yüksek, inkılap iyi yüksek, din iyi, İngilizce normal netler az değil iyinin bir ortası, fen iyi, matematik ise eksi netlerde. Şimdiden full tempo her gün çalışsam ve 1 gün tatil yapsam yetişir mi? Ayrıyeten program yapabilir misiniz?
Çok rahat yetişir. 420 civarı en azından yaparsın