5 gün fazla.

4 gün güzel. Ben İtiş, Çekiş, Bacak, Upper yapıyorum. Eğer her gün 8 saat uyuyabiliyorsanız ve x2 protein alabiliyorsanız 5'e çıkabilirsiniz. Aksi taktirde sinir sistemi yorgunluğu yaşayabilirsiniz.

5 gün fazla.

4 gün güzel. Ben itiş, çekiş, bacak, upper yapıyorum. Eğer her gün 8 saat uyuyabiliyorsanız ve X2 protein alabiliyorsanız 5'e çıkabilirsiniz. Aksi takdirde sinir sistemi yorgunluğu yaşayabilirsiniz.

Abi programını atabilir misin beslenme konusunda sorunum yok bir buradaki hocalar ilgisiz program lazımdı bir de uykumu alamıyorum onu düzeltmeye çalışacağım.

Abi programını atabilir misin beslenme konusunda sorunum yok bir buradaki hocalar ilgisiz program lazımdı bir de uykumu alamıyorum onu düzeltmeye çalışacağım.

Ne kadar uyuyorsunuz günde ortalama? Çok fazla uyumakta iyi gelmiyor olabilir. Örneğin ben 7-8 saat uyku ile kendimi gün içinde yorgun hissederken 4-5 saat uyku ile daha dinç hissediyorum.

Başkasına program yazdırmaktansa kendin yazmalısın. Benim total antrenman hacmim ile seninki bir olamaz, herkesin antrenman yaşı farklı. Herkesin salonu da farklı. Yine de örnek olsun, benim programım.

İtiş
Incline -2
Ağırlıklı dips -2
Fly Makine / Cable Cross -2
Triceps İpli -3
Tek El Triceps (Keyfi)

Çekiş
Lat Pulldown -2
Tekli yukardan çekiş -2
Pullover -2
Facepull -3/4
İzolasyon Biceps Halat /3
Forearm (Keyfi(

Bacak
Lateral Raise -3
Leg Press -2
Leg Curl -2
Leg Extension -2

Upper
Incline DP -2
Fly Makine -2
Lat Lulldown -2
Pullover -2
Süreye ne sıkışırsa kalan. Kol, lateral, arka omuz...

Bu antrenmanın hacmi fazla değil, sen yeni basliyor isen hacminin biraz daha fazla olması gerekir.

Ne kadar uyuyorsunuz günde ortalama? Çok fazla uyumakta iyi gelmiyor olabilir. Örneğin ben 7-8 saat uyku ile kendimi gün içinde yorgun hissederken 4-5 saat uyku ile daha dinç hissediyorum.
Bu bünyeden bünyeye illa ki değişiyor hocam da 5 saat çok az değil mi ya?

Belki genetik olarak melatonini fazla salgılıyorsunuzdur, belki de derin uyku süreniz çok daha fazladır. Uyku takip cihazınız var mı? Akıllı saat, bileklik, yüzük gibi. Derin uyku sürenizi merak ettim.

6-7 saat uyuyorum.

Başkasına program yazdırmaktansa kendin yazmalısın. Benim Total antrenman hacmim ile seninki bir olamaz, herkesin antrenman yaşı farklı. Herkesin salonu da farklı. Yine de örnek olsun, benim programım.

İtiş.
Incline -2
Ağırlıklı dips -2
Fly makine / cable cross -2
Triceps ipli -3
Tek el triceps (keyfi)

Çekiş.
Lat pulldown -2
Tekli yukarıdan çekiş -2
Pullover -2
Facepull -3/4
İzolasyon biceps halat /3
Forearm (keyfi(

Bacak.
Lateral raise -3
Leg press -2
Leg curl -2
Leg extension -2

Upper.
Incline DP -2
Fly makine -2
Lat lulldown -2
Pullover -2
Süreye ne sıkışırsa kalan. Kol, lateral, arka omuz...

Bu antrenmanın hacmi fazla değil, sen yeni basliyor isen hacminin biraz daha fazla olması gerekir.

Bu bünyeden bünyeye illaki değişiyor hocam da 5 saat çok az değil mi ya?

Belki genetik olarak melatonini fazla salgılıyorsunuzdur, belki de derin uyku süreniz çok daha fazladır. Uyku takip cihazınız var mı? Akıllı saat, bileklik, yüzük gibi. Derin uyku sürenizi merak ettim.

Eyvallah reis daha yeni görüyorum mesajları.