Bütçe
5.000 TL
Bana fansız akvaryum kasa önerirmisiniz sanırsam https://wraithesports.com/products/asiahorse-amici-120mm-fan?variant=49869453099201 bu fandan 7 tane alıp takmaya karar verdim eğer sizde doğru olan bu diyorsanız

Tüm fanlar reverse olmayacak. Akvaryum kasalar için (üstü cam olmayanlar) 4 adet düz/normal akışlı, 6 adet ters akışlı yani reverse blade fanlar en ideali.
Screenshot_20260124_164048_Google.webp

Mavi: Reverse blade
Kırmızı: Düz blade

https://share.google/TzAOPqOQOit8MOhUP bakılabilir. Diğer kasalardan birini alıp fanları da değiştirebilirsiniz. Seçeneğiniz bol bu şekilde.

Tüm fanlar reverse olmayacak. Akvaryum kasalar için (üstü cam olmayanlar) 4 adet düz/normal akışlı, 6 adet ters akışlı yani reverse blade fanlar en ideali.
Eki Görüntüle 220820
Mavi: Reverse blade
Kırmızı: Düz blade

https://share.google/TzAOPqOQOit8MOhUP bakılabilir. Diğer kasalardan birini alıp fanları da değiştirebilirsiniz. Seçeneğiniz bol bu şekilde.
Üst tarafta zaten Sıvı soğutucu olacak fanlarını ters mi takayım diyorsunuz anlamadım

Üst tarafta zaten Sıvı soğutucu olacak fanlarını ters mi takayım diyorsunuz anlamadım

Sadece akttaki ve yandaki fanlar reverse blade olacak. Diğer fanları ellemeyin onlar havayı çekip egzoz görevi görecek. Sıvı soğutmanın fanlarını düz montajlayın, kılavuzda gösterilir zaten. Arkaya da egzoz görevinde reverse blade olmayan düz bir fan alın.
Alacağınız 7 fansan birini düz alın yani. Diğerleri aynı kalsın. O 6 fanın 3'ü alta, 3'ü yana.

Sadece akttaki ve yandaki fanlar reverse Blade olacak. Diğer fanları ellemeyin onlar havayı çekip egzoz görevi görecek. Sıvı soğutmanın fanlarını düz montajlayın, kılavuzda gösterilir zaten. Arkaya da egzoz görevinde reverse Blade olmayan düz bir fan alın.
Alacağınız 7 fansan birini düz alın yani. Diğerleri aynı kalsın. O 6 fanın 3'ü alta, 3'ü yana.

Sizce ne yapayım ASUS'daki o kasayı alıp Wraith'den fan mı alayım yoksa kasa alıp 7 tane fan mı alayım bütçenin çok uçmasını da istemiyorum ama görünüş de çok önemli benim için.

Sizce ne yapayım ASUS'daki o kasayı alıp Wraith'den fan mı alayım yoksa kasa alıp 7 tane fan mı alayım bütçenin çok uçmasını da istemiyorum ama görünüş de çok önemli benim için.

Görğnüş önemliyse Lian Li & 6+1 AsiaHorse. Bütçeyi uçurmak istemiyorsanız A32 Plus/Pano 100R PZ & 3+1 AsiaHorse veya D501A & 2+2 AsiaHorse veya Zoko king & 6+1 AsiaHorse.

Zoko alır fanları değiştirir ya da D501a alır fan eklerdim.
D501a ile 2+2 fan eklemesi daha ucuz oluyor sanırsam.

Şunu düşündüm şu anki kasam fazeon F1 az önce attığınız Lian Li kasayı satın alıp şu an bu kasadaki fanları takmak kısa bir süre bunlarla durmak bütçem yükseldikten sonra da az önce attığım fanları almak mantıklı olur mu? Ayrıca Lian Li kasa kullanmak yerine neden zoko kasayı tercih ettiniz arasında çok fark yok mu Lian Li sonuçta.

Şunu düşündüm şu anki kasam fazeon F1 az önce attığınız Lian Li kasayı satın alıp şu an bu kasadaki fanları takmak kısa bir süre bunlarla durmak bütçem yükseldikten sonra da az önce attığım fanları almak mantıklı olur mu? Ayrıca Lian Li kasa kullanmak yerine neden zoko kasayı tercih ettiniz arasında çok fark yok mu Lian Li sonuçta.

Marka olarak tabii ki fark var, kalite olarak da aynı şekilde. Fakat bana bir kasaya bu kadar bayılmak mantıklı gelmiyor. D501A kâfi mesela.

Fazeon'dan fan sökülüp Lian Li'ye takılır mı? Evet, takılır.

Marka olarak tabii ki fark var, kalite olarak da aynı şekilde. Fakat bana bir kasaya bu kadar bayılmak mantıklı gelmiyor. D501a kâfi mesela.

Fazeon'dan fan sökülüp Lian Li'ye takılır mı? Evet, takılır.

D501a akvaryum olmadığı için almak istemiyorum. Kasada zoko ile Lian Li'nin arasındaki farklar nedir? Acaba sizin dediğiniz gibi yapabilirim.