10 cent üstü de olmaz maalesef. Maksimum 4.89 $ veya 200-215 TL oyun tavsiyesi istiyorum. 2.99 Dolara Witcher 3 aldım, aynı onun gibi bir fırsat yakalamak istiyorum son paramla.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
DLC'lerini alabilirsin. Yani GOTY edition olan versiyonunu.
O da aşıyor hocam bütçeyi biraz. Zaten önce oyunu bitireyim de ondan sonra DLC'lere bakarım. Şuan DLC'den ziyade yeni oyun arayışındayım.DLC'lerini alabilirsin. Yani GOTY edition olan versiyonunu.
dalmatianpelican
Yetkin
Yoksa oneririm guzel oyun.
Var hocam. Hem bu tarz oyunlar pek bana göre değil hikaye severim ama bende oynamak isterim yoksa film gibi olunca sıkılıyorum.
Blackraven
Üstün
O da aşıyor hocam bütçeyi biraz. Zaten önce oyunu bitireyim de ondan sonra DLC'lere bakarım. Şuan DLC'den ziyade yeni oyun arayışındayım.
O zaman tavsiyem Total War Shogun 2 olur. Benim gözümde ne zevkli Total War oyunu olabilir.
Türkçe yaması var mı hocam kullandığınız?O zaman tavsiyem Total War Shogun 2 olur. Benim gözümde ne zevkli Total War oyunu olabilir.
Hocam YouTube'dan baktım da bu kadar karışık ve taktiksel oyunlarla uğraşasım yok ya. Biraz daha hikayeyle beraber oynayabileceğim bir oyun arıyorum. CD Key olarak da önerebilirsiniz bu arada.O zaman tavsiyem Total War Shogun 2 olur. Benim gözümde ne zevkli Total War oyunu olabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-