Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MiniRayss

Uzman
Yer
Kimsesiz bir yer.
Staj yapıyorum meslek lisesinde ve 12. sınıfım. Mezun olacağım, staj notu tüm dersleri etkilediği için umursamadım. Şu an din, İngilizce, tarih ve pnömatik derslerinden kalıyorum. Pnömatik hariç üç ders küçük detaylar içeriyor. Kalma sebebim sınavlara girmeyip ödevleri vermemem. Perşembe günü tarih öğretmeniyle konuştum ve şu an kahve içerek ödevi yapıyorum. Sizce pazartesi sabah ödevi götürsem iki dakikada notumu değiştirir mi? (Sözlü notları yok ve iki sınav notum da 45.) Değiştirmese bile kalıyor muyum? Bildiğim kadarıyla 5 dersten kalmam gerekiyor ve bu yönetmelik 9. sınıflar için geçerli. Lütfen beni aydınlatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Resmi kaynak bulabilirsem atayım. Bir de Pnömatik nedir bu arada meslek dersi mi?

Resmi kaynak bulabilirsem atayım. Bir de pnömatik nedir bu arada meslek dersi mi?

Meslek dersi. Pnömatik daha çok havalı sistemler ve makinelerle ilgilenen bir ders diyebiliriz.

Karneler perşembe günü basılıyor. e-Okul karneler basılmadan kapanmıyor diye biliyorum. Gidip hocaya sorabilirsin ben sorduğumda öyle demişti.

Öğretmen arkadaşlarım süreci böyle söylemişti. Genelde öğretmenler gerçeği söylemezler. Öğrenciler sonra işin tadını kaçırabiliyor. Ayrıca perşembe basılmasının imkanı yok. Cumaya kadar yetiştiremezler. Bu karnelerin bir de evrak işleri var.