Lgsoru

Uzman
Merhaba, öncelikle belirtmek isterim ki forumlarda bu tarz konular pek sevilmiyor ama ip üstündeyim. Yardımınıza ihtiyacım var. Bu sene ilçeme göre iyi sayılabilecek bir okulda 9. sınıfa başladım. Başlar başlamaz derslerden kopukluk da başladı. İlk matematik yazılısından 60 aldım, ikincisinden ise 30 aldım...
Ortalamam 84,1. Beden, biyoloji, kimya, bilişim, peygamberimizin hayatı, proje, tarih, falan girilmedi. Diğer derslerin de tamamının sözlüsü yok.

Şimdi gelelim asıl sorumuza, matematikçi sözlüyü iyi verir mi? Hiçbir derste taşkınlık yapmayan, sessiz duran biriyim. Dersi dinlemem, söz de almam ama ödevleri mi yaparım.

Bence verir hatta takdir bile alırsın hocalarından rica et takdir almama şu kadar küsurat kaldı diye yardımcı olurlar ki ödevlerini yapıyorsan sessizsen matematikçi sözlüleri iyi verir diğer dersler de girilirse yüksek ihtimal alırsın takdir.

Bence verir hatta takdir bile alırsın hocalarından rica et takdir almama şu kadar küsurat kaldı diye yardımcı olurlar ki ödevlerini yapıyorsan sessizsen matematikçi sözlüleri iyi verir diğer dersler de girilirse yüksek ihtimal alırsın takdir.

Sınıftaki diğer erkeklere göre aşırı sessizim. Eminim ki 1 tane bile şikayet gelmemiştir benim hakkımda.

Takdir alirsiniz gibi duruyor, birakacagini dusunmuyorum matematikten.

Yarın konuşayım hocayla. Geçen gün bize sözlü notlarını neye göre vereceğini açıklamıştı. Derse katılmaya 20 puan demişti. Diğerleri de araç gereç, taşkınlık yapmama, ödevleri yapma, ders esnasında not alma gibi şeyler. Ben de tek eksik olan derse katılma. Dediği gibi olursa iki tane 80 girilmesi lazım sözlüme.

Hoca bugün daha net olarak açıkladı. Yazılılardan en az 10 puan daha iyi olacakmış sözlüler. En kötü ihtimal 60+70 30+40=200/4=50
Yani dediklerinde bir değişiklik yapmazsa aşırı büyük ihtimal dersten geçiyorum. Ortalamam 85,2 bu arada.