4 gündür geçmeyen bağırsak hastalığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m4tehan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 160
  • Etiketler Etiketler
    geçmeyen

m4tehan

Yetkin
4 gündür bağırsak enfeksiyonuyum, ilk gün yataktan kalkamadım, bayağı kustum. Hastaneye gittik, serum taktılar. Serumdaki ilaç yan etki yaptı, "akatizi" yaşadım; 10 dakika kendimi öldürecektim. Kusma, ishal, halsizlik, baş ağrısı hepsi var. Salgın diyorlar, bilemiyorum. Kaç gündür bir şey yiyip içemiyorum. Günde 1 paket içen ben, 2 teke düşürdüm; o da yarısında atıyorum. Acıkmıyorum, susamıyorum. Bu 4 gün benim için cehennem gibiydi. Doktorun yazdığı ilaçları da alsam, kusuyorum; anlamı kalmıyor. Daha öncesinde geçiren var mı bu laneti? Ne yapmam lazım geçmesi için?

Leblebi

Sadece dinlenmek ve ilaçları kullanmaya devam etmek gerekiyor. Çok benzerini yaşadım. 1 teke kadar düştü onda da 3 fırttan sonra atmak zorunda kalıyordum. Hastaneye düzenli gitmeye devam edin. Zamanla geçecektir, geçmiş olsun.

Doktorun tavsiyelerine uymak, mumkun oldugunca istirahat etmek, ilaclari duzenli kullanmak, sigarayi hic icmemek. Hatta bu neticeyle sigarayi hayatinizdan cikarmak da faydali olabilir.

Gecici bir saglik sorunu bile ne kadar zor oldugunu kendiniz deneyimliyorsunuz. Sigaranin vucuda surekli olarak verdigi hasarlar yillar icinde birikip birikip en sonunda geri donusu olmayan saglik sorunlarina neden olabiliyor. O tarz durumlarla karsilasmak istemezsiniz.

Bende daha az önce bu durumu avantaja dönüştürüp sigarayı bırakmayı konuşuyordum gemini ile. Umarım bırakacağım.

Bende daha az önce bu durumu avantaja dönüştürüp sigarayı bırakmayı konuşuyordum gemini ile. Umarım bırakacağım.
Not: Sigarayı tamamen bırakmamı sağlayan, hayatıma "Her şerde bir hayır vardır" felsefesini de eklemeyi ihmal ettirmeyen sancılı dönemdir.

Lif iceriginden dolayi mevcut durumdaki sikayeti daha da yogunlastirabilir. Ayrica enfeksiyonun kendisini tedavi etmez. Tuketilecekse bile olculu tuketilmeli.
hocam kimyasal yerine en mantıklı seçenek diye düşündüm küçükken leblebi yedirirlerdi anında çözerdi

@Bandırmalı1965, "kimyasal" kelimesi cok muglak. Her kimyasal kotu degildir, beyinde ve vucutta da dogal kimyasallar bulunur. Su da bir kimyasaldir. Leblebi de kimyasal molekullerden olusur.

Onemli olan kafamiza gore gereksiz fazla ilac kullanmak yerine, dogru ilaci dogru dozda kullanmaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…