1589

Üstün
Makaleler
2
Doğum günümde hediye olarak AirPods 4. Nesil alacağım. ANC’siz model fiyatına değer mi? iPhone ve Apple Watch kullanıcısıyım.

Değmez, o fiyata ANC'siz kulaklık almak fiyasko gibi bir şey. Apple kulaklık olacak takıntısı varsa bütçe arttırıp Pro 2 alın. Yoksa bakarız bir sürü model var.
Pro 2’nin en ucuzu kaç TL? MagSafe olmayan sürümü vardı galiba ama bulamadım. Link atabilir misin? Apple takıntım yok aslında ama ekosistem kurmak amaçlı alacaktım bir tık. Birde kafanı çevirdiğin yöne göre sesin geldiği yeri algılayan ve arama gelince kafamızı sallamamızı algılama şeyleri dikkatimi çekiyor.

ANC’ye gerek yok bana kalırsa. ANC hiç sevdiğim bir şey değil. AirPods 4’ü ise şimdiki kulaklığım olan AirPods 2 hala bana yetiyor olmasa gözüm kapalı alırdım.
İlla Apple al diye atılmış birkaç yorum, paranı 6000TL'nin yarısı etmeyecek bir kulaklığa verme.

Teşekkürler öneri için güzele benziyor. Kulağımdan çoğu kulaklık düşer genelde bu nasıl? Kulak üstü öneriniz varsa ona da bakabilirim.
Jabra Elite 10 gayet kaliteli bir kulaklık. Kulağınızdan düşme konusunu bilemeyeceğim.

Kafaüstünde ise fiyat farkları ya çok yüksek ya da altında kalıyor.

Ya da bütçe biraz artarsa Accentum var high-tier.

Bunu önerebilirim, iyidir. O fiyat bandında bir de Marshall Major IV var fakat hiç kullanmadım, @Simon biliyor olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu önerebilirim, iyidir. O fiyat bandında bir de Marshall Major IV var fakat hiç kullanmadım, @Simon biliyor olabilir.
Görüntü çok asilmiş, buna bakacağım.

İlla Apple al diye atılmış birkaç yorum, paranı 6000TL'nin yarısı etmeyecek bir kulaklığa verme.

Jabra Elite 10 gayet kaliteli bir kulaklık. Kulağınızdan düşme konusunu bilemeyeceğim.

Kafaüstünde ise fiyat farkları ya çok yüksek ya da altında kalıyor.

Ya da bütçe biraz artarsa Accentum var high-tier.

Marshall Major mu daha rahat olur yoksa Sennheiser hd 458bt mi? Uzun süre kulağa baskı yapıp ağrıtıyor mu? Accentum da güzel duruyor.

Teşekkürler öneri için güzele benziyor. Kulağımdan çoğu kulaklık düşer genelde bu nasıl? Kulak üstü öneriniz varsa ona da bakabilirim.
O mevzu kişisel. Ama bu kulaklık kulaktan düşmez kolay kolay.

Görüntü çok asilmiş, buna bakacağım.

Marshall Major mu daha rahat olur yoksa Sennheiser HD 458BT mi? Uzun süre kulağa baskı yapıp ağrıtıyor mu? Accentum da güzel duruyor.
İkisi de alt model. Accentuma çık kulak üstü alacaksan.

O fiyat bandında bir de Marshall Major IV var fakat hiç kullanmadım, @Simon biliyor olabilir.
Anker Space One alsa daha fazla verim alır.

Son düzenleyen: Moderatör: