Bence bir git kontrol ettir ben her yil gidip baktiriyorum babam şeker hastasi. Kronik bizde. Bir bende yok sülalede, ama şüpheleniyorum.
Anladım hocam. İnşallah yoktur. Yok gibi geliyor ama tedbiri elden bırakmamak lazım. Kilo alımı öyle mi gösteriyor sizce yani? Bir de o bacaktaki his bu tarz bişey mi anlamadım.

Anladım hocam. İnşallah yoktur. Yok gibi geliyor ama tedbiri elden bırakmamak lazım. Kilo alımı öyle mi gösteriyor sizce yani? Bir de o bacaktaki his bu tarz bir şey mi anlamadım.

Bencede bir kontrol ettir cunku boyun uzadikca bende o boylardayim normalde hizli boyun uzadigi icin kilo vermen lazim ama sen almissin. Yasam tarziyla alakali ama bence bir kotnrol ettirmeni tavsiye ederim.

Hocam bende sınav stresi etkili olmuş olabilir bilmiyorum ancak hareketsizlik bu son zamanda azaldı. En az 10k adım atmaya çalışıyorum ama ona rağmen almışım. Ve artık gelişimin devam ettiğini düşünmüyorum.
Ben de üniversite sınavından önce 80kg idim ancan okuldan eve de 45-50 dk yürüme mesafesi ile dönüyordum o seneler 70kg kadar düşmüştüm. Hareket ve yürüyüş mü stres mi önemli faktör hayatında buna dikkat etmen gerekiyor. Seni rahatsız etmiyorsa kilo sıkıntı olmayabilir boyun uzun senin.