0xraptoRwave

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
2 Eylül 2020 tarihinde 2020-21 sezonunda 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a gelen Kerem Aktürkoğlu, bugün 3 Eylül 2024 tarihinde SL Benfica'ya transfer oldu. Galatasaray Spor Kulübü, şu anlık KAP bildirimi yapmadı. Ama SL Benfica transferi duyurdu. Galatasaray'da 179 maçta 46 gol 42 asistlik bir katkı yaptı. Bana göre bir Galatasaray efsanesi, yolu bahtı açık olsun.

Neden kendi ulkelerinin takimlarinda oynamiyor bu adamlar? Fazla para kazanma arzusu mu yoksa kendilerini daha fazla falan mi gelistirme imkanlari var?

Neden kendi ulkelerinin takimlarinda oynamiyor bu adamlar? Fazla para kazanma arzusu mu yoksa kendilerini daha fazla falan mi gelistirme imkanlari var?
Burada yedikleri mobbingin haddi hesabı yok. Hiç mi takip etmiyorsun futbolu? Adam 2 sene şampiyonluğa etki etti, bu sene yerin dibine soktuk adamı. Tabii ki gidecek. En doğrusunu yaptı. Umarım oradan çok çok daha büyük takımlara sıçrama yapar.

Milli maclari izliyorum. Arada bir super lig puan durumunu merak ediyorum. Memleketimin takiminin maclari da kac kac bitmis ona bakiyorum. Onun disinda sosyal medyada gorduklerim ve arkadaslarimin yanimda konustuklari disinda bilgim yok.
Haberdar olmaman normal o zaman. Kerem’i hayata küstürdük bu sene.

Bu ülke artık o kadar mutsuz ki bu kadar hırslı ve katkı veren genç bir çocuğa bile zulüm oldu. Kimse mutlu değil ve herkes başkalarını suçluyor. Oysa ki suçlanması gereken tek bir yer var...